Sådan fejlfindes et mistet satellitsignal med parabolnetværk

Elementer, du har brug for

  • Coax kabel

  • Kompositkabel

  • Satellitmodtager

Et tabt parabol-netværks satellitsignal betyder en midlertidig dødsstød for din tv-programmering, men heldigvis kan der hurtigt tages skridt til at foretage fejlfinding og identificere kilden til problemet og rette op på situationen. Mellem at kontrollere for defekte kabelforbindelser til at bruge Dish Network-satellitmodtageren som et værktøj til at hjælpe med at rette din parabol, kan du rette din satellitmodtagelse i kort rækkefølge, selvom du mangler tidligere erfaring.

Kontroller og sørg for, at der ikke er noget, der hindrer Dish Network-satellitens udsigt til himlen. Et objekt, såsom et stort træ, der blokerer skålens spidse bane til himlen ovenfor vil forringe satellitsignalmodtagelsen. Overvej at montere parabolantenne på et nyt sted, hvis forhindringen ikke kan fjernes.

Kontroller forbindelsen mellem parabol nettet parabol og parabol nettet satellitmodtager. Denne forbindelse opnås takket være det medfølgende koaksialkabel, der løber ud af bagsiden af ​​Dish Network-satellitens mast og fører indeni for at oprette forbindelse til modtageren via modtagerens bageste "ANT IN" -port. Hvis kablet er afbrudt eller løst, skal du tilslutte det igen og sikre, at det sidder godt på plads.

Kontroller forbindelsen mellem parabolantenne og parabolantenne. Denne forbindelse opnås takket være det medfølgende kompositkabel, som er et A / V-kabel (lyd / video), der har et par matchende stiksæt på hver af dets kabelender. Hvert af disse stiksæt består af et rødt, et gult og et hvidt stik, i alt seks stik. Bemærk, at der er et farvematchende sæt med røde, gule og hvide kompositporte både på bagsiden eller siden af ​​dit tv og bagsiden af ​​parabolantenne. Sæt eventuelle løse kompositpropper i deres porte igen, og sørg også for, at hver port og prop er tilpasset deres respektive farver.

Tænd din Dish Network-satellitmodtager og dit TV, og lad menuen starte op. Vælg posten "Digital Signal Meter" i menuen, og gå ud til parabolantenne, og efterlad en ven med modtageren til parabol nettet. Hvis du ikke har en ven, skal du gå ud udenfor alligevel, selvom processen bliver mere kompliceret.

Begynd med at foretage højdejusteringer (op / ned) til parabolnetværket. Foretag kun en lille justering, inden du tillader det digitale signalmålerskærm på modtageren et øjeblik for at opdatere og måle de ændringer, du har foretaget i realtid. Din ven rapporterer tilbage for at give dig vejledning om yderligere højdejusteringer baseret på Dish Network-modtagerens vejledning. Målerskærmen registrerer den aktuelle signalstyrke og fører dig mod at pege Dish Network-satellitten på de korrekte koordinater på himlen ovenfor. Hvis du ikke har en assistent, skal du flytte indad for at se signalmålerskærmen efter hvert par justeringer for at kunne måle dine fremskridt.

Begynd med at foretage højdejusteringer (venstre / højre) til parabol-netværkssatellitten sammen med fortsatte højdejusteringer som anvist. Igen skal du kun foretage en lille justering af parabolantenne, og derefter vente på vejledning til signalmålerskærm eller inspicere signalmålerskærmen selv. Fortsæt denne proces, indtil målerskærmen indikerer, at koordinaterne er nået til din parabol-netværkssatellit.