Sådan stopper du forbedrede meddelelser Vågner en Mac fra søvn

Hvis du regelmæssigt sover din Mac, har du muligvis bemærket, at Mac'en nogle gange vil vække sig selv og vise en meddelelse på skærmen, selvom skærmen er låst og ellers beskyttet med adgangskode med loginskærmen. Disse meddelelser, der vækker en Mac fra søvn, kaldes "Enhanced Notifications", og de kan stamme fra Beskeder, FaceTime, sociale netværk som Facebook og Twitter, Spilcenter, Tilbage til min Mac og Find min Mac.

Forbedrede meddelelser kan være gode for nogle Mac-brugere, men andre vil muligvis have deres Mac til at sove og blive i søvn, når de sætter deres Mac til at sove, i det mindste indtil de beslutter at vække computeren selv.

Sådan stopper du beskeder Waking a Mac from Sleep

  1. Træk ned Apple-menuen og gå til "Systemindstillinger"
  2. Vælg "Notifikationer"
  3. Vælg indstillingen "Forstyr ikke" på venstre side af meddelelsespanelet
  4. Under afsnittet "Tænd ikke forstyrr" skal du markere boksen for "Når skærmen sover"
  5. * Luk systemindstillinger

Mac'en skal nu sove som normalt, medmindre den ikke længere vil vågne op, når en besked ankommer, eller enhver anden advarsel eller meddelelse fra Beskeder, FaceTime, Facebook, Twitter, LinkedIn, Spilcenter osv.

* Du kan også aktivere konstant, ikke forstyrr tilstand på en Mac, hvis du er irriteret af advarsler og meddelelser generelt (velkommen til klubben), hvilket i grunden deaktiverer Meddelelsescenter og advarsler om at vise eller plage dig helt.

Funktionen Enhanced Notifications kræver et 2015 eller nyere modelår Mac, og det kræver et minimum operativsystem af macOS Sierra (10.12.x) eller nyere. For MacBook og MacBook Pro vil de forbedrede meddelelser kun vække en Mac, når skærmlåget er åbent, mens det for Mac-computere eller når de er tilsluttet en ekstern skærm, vil de forbedrede meddelelser vække Mac uanset, medmindre det er slået fra som vi viste i denne artikel.

Denne beskedfunktion er ikke kendt, og mange Mac-brugere kan ikke engang indse, at den eksisterer. Ofte første gang nogen opdager funktionen, er, når de forsøger at opdage, hvorfor en Mac tilsyneladende ikke faktisk går i seng eller når man forsøger at finde ud af, hvorfor en Mac vågner fra søvn tilsyneladende tilfældigt eller ellers vækkes med visse advarsler og underretninger. jeg

Du kan lære mere om forbedrede meddelelser, og hvorfor de vækker din Mac her på en officiel Apple-artikel, som af en eller anden grund ikke nævner, hvordan stop funktionen.