Hvad er en WIA Scan Driver?

En pc-bruger bruger muligvis grafisk billedsoftware, som muligvis ikke er kompatibel eller kan bruges med hans eller hendes scannerenhed. En WIA (Windows Image Acquisition) scanningsdriver kan løse dette problem.

Definition

En WIA-scanningsdriver er en driver eller et program, der forbinder et computers operativsystem til en perifer enhed, produceret af Microsoft. En WIA-scanningsdriver er en API eller applikationsprogrammeringsgrænseflade, der er designet til at fungere med Microsoft Windows Me og senere Windows-operativsystemer og giver grafisk software mulighed for direkte at kommunikere med sådanne billedhardwareenheder som scannere. Microsoft-applikationer, der bruger WIA-scanningsdriveren, inkluderer Paint.NET og Photoshop.

Behandle

WIA-scanningsdrivere indeholder en driverkernekomponent og UI (brugergrænseflade) -komponent. Driverkernen indlæses i WIA-serviceområdet og opretter en grundlæggende forbindelse mellem operativsystemet og scanneren. Brugergrænsefladen indlæses i driverens applikationsplads og tillader scannerens fulde applikationer at fungere via operativsystemet i modsætning til nogle andre interface-enheder, der kun tillader begrænsede grundlæggende dataoverførsler.

Sjov kendsgerning

Microsoft frigav Microsoft Image Acquisition Imaging Tool i 2002, som giver adgang til WIA-funktioner via bestemte programmeringssprog.