Ulemperne ved at spille spil på computeren

Tal om spillere i det 21. århundrede, og du henviser sandsynligvis til dem, der spiller spil på computersystemer, et medium, der kun har erstattet formater som brætspil og rollespil med pen og papir. Mens nogle mennesker foreslår at spille spil på en computer kan hjælpe med at udvikle færdigheder såsom at forbedre reflekser, påpeger kritikere nogle ulemper.

Generel sundhed

At bruge en lang periode på at spille på en computer kan have skadelige følger for dit helbred. Til at begynde med sidder du i en position og trykker gentagne gange på de samme knapper, hvilket kan føre til belastning af hænder og øjne. En lang spil-session kan efterlade dig fysisk træt og påvirke din præstation i skole eller arbejde. samlet set kan dette resultere i lavere personlig opnåelse.

Epilepsi

Computerspil kan udløse epileptiske angreb hos patienter, der spiller, hvilket kan være yderst farligt. Ofte er et sådant angreb et resultat af blinkende billeder indeholdt i spillet. Ifølge “Effekten af ​​videospilsoftware i videospilepilepsi” af S. Ricci et al. Kan angreb imidlertid også skyldes følelsesmæssig spænding eller søvnmangel, der stammer fra at spille disse spil.

Aggressiv adfærd

Nogle kritikere af computerspil har peget på det voldelige indhold i nogle spil, såsom "Grand Theft Auto" -serien, som en faktor i at påvirke spillerne mod aggressiv handling og holdninger i det virkelige liv. Forskere fra University of Missouri-Columbia fandt en årsagssammenhæng mellem spil og aggression efter at have studeret hjernemønstre hos 39 spillere. Kritikere frygter også, at spillere bliver ufølsomme over for vold som følge af det, de ser på computerskærme.

Spil er altforbrugende

Mange computerspil kræver en betydelig forpligtelse af tid og energi til at gennemføre, og spillerne skal opgive andre sysler for at koncentrere sig om at fuldføre deres yndlingsspil. Andre spil, som f.eks. "Farmville", kræver regelmæssig deltagelse for at undgå at mislykkes i spillet. Resultatet er, at spillere ofte opgiver andre hobbyer og bruger deres tid på computeren i stedet. I nogle tilfælde kan tiden brugt på et spil føre til en fuldstændig afhængighed, og spilleren kan have svært ved at tilpasse sig livet væk fra spillet, siger Tech Addiction-webstedet.

Høj omkostning

Omkostningerne ved computerspil kan svinge afhængigt af, hvor mange spil du køber, og hvilken type titler du kan lide at spille, men med nye spil, der koster så meget som $ 60, kan spil være en dyr hobby. En større udgift kan komme i form af de computeropgraderinger, der er nødvendige for at køre de nyeste spil; for eksempel skal du muligvis købe et nyt grafikkort, der koster omkring $ 60 eller $ 70.