Sådan laver du dit eget cd-cover online gratis

Elementer, du har brug for

  • Foto eller kunst

  • Computer

  • Printer

  • Saks

  • Lim

Du kan lave dit eget cd-cover online et par måder. To websteder giver dig mulighed for at gøre det gratis. Big Huge Labs tilbyder cd-coverskabeloner, der er egnede til at lave en simpel papirjakke, som du kan folde rundt på din cd. Læs Skriv Think er mere passende til at lave omslag, som du indsætter i en juvelkasse.

CD-omslag på Big Huge Labs

Gå til Bighugelabs.com. Rul lidt ned på siden og klik på linket "CD Cover".

Upload det foto eller det kunstværk, der skal være billedet til dit cd-omslag.

Indtast titlen på din CD, og ​​klik derefter på knappen "Opret". Webstedet fører dig nu til en ny skærm, der viser din dækningsskabelon.

Gem skabelonen på dit skrivebord ved at klikke på knappen "Gem" lige over billedet.

Udskriv skabelonen til dit cd-cover på samme måde, som du ville udskrive enhver anden fil eller et billede. For at få de bedste resultater skal du udskrive billedet i en opløsning på 150 dpi eller højere.

Brug et saks til at skære dit cd-omslag ud ved at skære langs den stiplede linje.

Fold dit omslag. Placer din cd midt i skabelonen lige bag billedet på forsiden. Fold de fire klapper over cd'en. Start med de to sideklapper, fold derefter bundklappen og endelig topklappen.

Forsegl dækslet. Brug en klud lim til at forsegle bagsiden af ​​dækslet. Hvis du vil have lyst, kan du også bruge et køligt klistermærke eller varm stearinvoks.

CD Cover ved Read Write Think

Gå til Readwritethink.org. Klik på menuen "Forældre- og efterskoleressourcer".

Klik på "Spil & værktøjer" og derefter "CD / DVD Cover Creator." Rul ned på siden, indtil du ser linket.

Klik på knappen "Kom i gang". Et nyt vindue åbnes. Websiden guider dig gennem trinene til at designe dit eget omslag med tekst- og farvebokse. Du uploader ikke billeder til dette program.

Udskriv dit arbejde. Når du er færdig med trinene til design af dit cd-cover, skal du klikke på knappen "Udskriv" øverst til højre på siden for at udskrive dit arbejde.

Tips

Brug et billede i høj opløsning, såsom 300 dpi, til dit omslag for at få de bedste resultater.