Sådan initieres og gennemføres en romantik med Viconia i "Baldur's Gate 2"

Hovedpersonen i pc-rollespil Baldur's Gate 2 har mulighed for at blive romantisk involveret i flere af de sekundære figurer, der opstår i løbet af historien. Viconia vil starte en romantik med hovedpersonen, hvis han altid udviser styrke og undgår al syn på svaghed eller medlidenhed.

Begynd et nyt spil, og opret en menneskelig mandlig karakter af enhver klasse og justering.

Sådan initieres og gennemføres en romantik med Viconia i Baldur's Gate 2

Spil gennem åbningens fangehul i spillet, og gå derefter til regeringsdistriktet i byen Athkatla. Træk Viconia ned fra bålet, hun er blevet bundet til på venstre side af distriktet, og bekæmp den vrede pøbel, der forsøgte at tænde hende i brand, og bed hende om at slutte sig til gruppen.

Hold Viconia med i festen, når du gennemfører de forskellige quests i byen Athkatla, Umar Hills, Windswept Hills og byen Trademeet. Bliv så langt væk fra områder som huler eller fangehuller, og til sidst vil Viconia indlede samtaler med hovedpersonen, der vil føre til en romantisk dialog.

Svar på Viconias spørgsmål på en stærk og sikker måde, og sig aldrig noget, som hun kunne fortolke som svaghed, selvom det betyder at være uhøflig over for hende. Hvis partiet konfronteres med en situation, hvor hovedpersonen har mulighed for at slå til fjender først eller dræbe nogen, der kan blive sparet, skal du altid vælge den mere voldelige mulighed.

Fortsæt med at tale med Viconia på samme måde, indtil hun fortæller, hvordan hendes bror hjalp hende med at undslippe Underdark. Fra dette tidspunkt er du nødt til at besvare hendes spørgsmål uden at forsøge at virke macho eller stærk for at fremme romantikken til det næste niveau. Efter flere flere samtaler vil en Yochlol-dæmon angribe Viconia, og hun vil derefter fortælle hovedpersonen, at deres kærlighed ikke kan udholde.

Accepter Viconias ræsonnement for, hvorfor forholdet skal slutte for at fuldføre romantikken. Hvis du alligevel beder hende om at blive hos gruppen, vil hun stadig være en spilbar karakter, ellers forlader hun permanent festen.

Tips

Romantikssamtalerne mellem Viconia og hovedpersonen forekommer med tilfældige intervaller og påvirkes ikke af dagernes forløb i selve spillet, så det at sove på en kro flere gange i træk vil ikke få romantikken til at gå hurtigere, selvom nogle af samtaler vil kun ske om natten efter hvile.

Advarsler

I modsætning til de andre romancer i spillet bliver Viconia ikke involveret i en alv, så sørg for at skabe en menneskelig karakter. Hvis du sparker Viconia ud af festen eller tillader hende at dø i kamp, ​​slutter romantikken.