8 måder at holde en Mac kølig i varmt vejr

For os af os på den nordlige halvkugle er sommeren nærmer sig, og det kan ofte betyde ekstrem varme, der skubber temperaturbegrænsningerne ud over, hvad en computer er beregnet til at fungere i. Faktisk er Apple-arter omgivende temperaturer for de fleste Mac'er mellem 50 ° C og 95 ° fahrenheit betyder det, at alt over 95 ° går ud over de betingelser, Mac'en blev specificeret til at fungere indenfor.Betyr det, at du ikke kan bruge din computer i intens varme? Mest sandsynligt ikke, det betyder bare, at du skal finde måder at hjælpe med at holde det køligt. Med det i tankerne er her nogle tips til at holde en bærbar Mac kølig, når den står over for brændende temperaturer, de bør anvendes på MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air. Nogle af disse løsninger kommer ved hjælp af OSXDaily-læser Niladri Haldar, som regelmæssigt bruger sin MacBook Pro i sommertemperaturer over 100 ° uden hændelse.

  1. Undgå at bruge en Mac på en seng eller stofoverflade - Noget blødt tillader ikke tilstrækkelig varmefordeling og kan endda blokere luftventilationen på mange bærbare Mac'er. Prøv altid at bruge en Mac på en hård overflade af træ, metal eller glas
  2. Brug en bærbar stativ - alt, hvad der rejser en Mac væk fra en basisoverflade, gør det muligt for varmen at udstråle og for at luft kan strømme rundt om det, køling af hardware. Jeg bruger en Griffin Elevator Stand og på varme sommerdage kan det betyde forskellen mellem at have fansen sprøjtning eller slet ikke have dem på
  3. Løft bagsiden af ​​en MacBook - Ingen bærbar computer? Gør det, du har, og prøv at placere bagsiden af ​​Mac'en forhøjet med en indbundet bog eller noget lignende. Det er ikke så effektivt som en bærbar stativ, men det fremmer luftstrømmen og kan gøre en betydelig forskel for at holde hardware afkølet.
  4. Placer en Mac i kanten af ​​et bord eller skrivebord - Ingen stand og ingen bog til at hæve computeren med? Prøv at svæve bagenden af ​​en MacBook over kanten af ​​et skrivebord eller en overflade for at øge luftstrømmen, hvor Mac'er blæser deres varme
  5. Brug en ventilator - Ja, en standard rum fan. Det kan lyde dumt, men hvis du er i et miljø uden klimaanlæg, og kviksølv er stigende, vil en blæser på en Mac blæse kold luft på det og hjælpe med at sprede varme. Hvis du bruger en Mac i temperaturer over 90 °, er dette en af ​​de bedste ting, du kan gøre for ikke kun at holde dig cool, men også din computer.
  6. Hold væk fra solen - igen det kan virke som sund fornuft, men ved at bruge en computer i direkte sollys placeres en unødig byrde for fansen. Selv på rimeligt milde solrige dage kan solen få fansen til at gå ind i overdrive, det er bedst at undgå direkte sollys helt.
  7. Frosne ærter til redning - Det kan måske lyde dumt dumt, men i løbet af en varmebølge i sidste sommer trak jeg en pose frosne ærter ud af fryseren og lagde min så toasty MacBook Pro oven på det, så jeg kunne spille Starcraft 2 på trods af 100 ° omgivelsestemperatur. Resultatet var næsten ingen fan brug. Du vil gerne være meget forsigtig for at undgå kondens fra den frosne pose, selvom det er en god ide at sætte et tyndt lag af hård plastik eller noget lignende mellem de frosne veger og Mac.
  8. Overvej en kølepude - Nogle tredjeparts bærbare computere har indbyggede fans, der blæser direkte på undersiden af ​​en computer, disse kan være meget effektive

Endelig et hurtigt råd: Hvis du er i ekstrem varme, og du ikke har nogen metode til at køle ned din Mac, gør dig selv en tjeneste, og brug den slet ikke, før du kommer ud af det vanvittige vejr. Varme er en af ​​de mest skadelige kræfter til noget elektronisk og overophedning kan føre direkte til reduceret levetid for hardware, reduceret batterikapacitet og andre problemer. Det er altid bedre at være sikker end undskyld.

Har du nogle specielle tip, du bruger til at holde en Mac kølig under intens varme? Lad os vide i kommentarerne.