Forskelle mellem AutoCAD og TurboCAD

CAD-programmer (computerstøttet design) er rettet mod at hjælpe med design af forskellige projekter, herunder arkitektur, broer, veje, elektriske ledningslayouter og møbler. TurboCAD og AutoCAD er to typer CAD-software til rådighed. Da det kan fungere for de fleste AutoCAD-designede projekter, skifter til TurboCAD giver en nem overgang, der ikke kræver redesign af projekter.

Hvem bruger AutoCAD

AutoCAD bruges normalt af tegnere. Ifølge education-portal.com bruges AutoCAD oftest inden for følgende specialiserede områder: mekanisk tegning, arkitektonisk tegning, civil udarbejdelse, elektrisk tegning, elektronisk tegning og luftfartstegning. Dette betyder, at AutoCAD bruges til at designe bolig- og kommerciel arkitektur, maskiner og mekaniske enheder, broer, kloaksystemer, veje og elektriske systemledningslayouter.

Hvem bruger TurboCAD

Teaterdesignere bruger TurboCAD til at hjælpe med at designe belysning, grundplaner og se afsnittet. Der er en møbelproducent TurboCAD, der hjælper interiørdesignere og træarbejdere. Størstedelen af ​​TurboCAD-softwaren er rettet mod arkitektonisk design og bruges derfor af arkitektkonkurrenter såvel som indretningsarkitekter.

2D og 3D-billedbehandling

Det er her, TurboCAD og AutoCAD ligner hinanden: De tilbyder begge 2D (2-dimensionelle) og 3D (3-dimensionelle) billeder.

Fotorealistisk gengivelse

TurboCAD Pro 17 og Deluxe 17 tilbyder begge fotorealistisk gengivelse, som hjælper med at skabe et billede, der ser ud som om der er taget et billede af projektet. Dette er ret nyttigt til at få en idé om, hvordan slutproduktet vil se ud, inden du begynder fysisk arbejde på projektet.