Fix til Photo Booth Running Slow i Mac OS X

Jeg blev for nylig blevet bedt om at gøre noget vedligeholdelsesarbejde på en familie iMac, og en af ​​deres hovedklager var hastigheden på Photo Booth, den sjove applikation der tager billeder og forvrider dem med din iSight. Efter inspektion af maskinen fandt jeg, at Photo Booth kørte ekstremt langsomt . Lanceringen af ​​applikationen ville tage næsten et minut, før kameraets billede ville dukke op, og programmet var klar til brug, og derefter var handlinger i appen frygtelig langsomme.

Jeg bemærkede hurtigt, at deres billedantal var over 2000 fotos gemt i Photo Booth! Tilsyneladende er deres børn helt forelsket i ansøgningen og underholder sig selv i timevis til sidst, bare at lave tåget ansigter (okay jeg indrømmer, det gør jeg også).

Så hvis du ikke har gættet det endnu, her er min løsning på, hvordan du fremskynder Photo Booth igen i Mac OS X, og ja det virker:

Fix Photo Booth kører langsomt ved at rydde de gemte billeder:

  1. Naviger til brugerens hjemmekatalog og i deres billeder mappe (/ bruger / billeder /)
  2. Opret en ny mappe inde i Billeder mappen og navngiv det som "Photo Booth backups"
  3. Find mappen med navnet 'Photo Booth' - det er her, hvor Photo Booth gemmer sine billeder
  4. Flyt alle billederne fra 'Photo Booth' til 'Photo Booth Backups' - du kan gøre dette via Finder GUI eller kommandolinjen:
  5. mv "/user/Pictures/Photo Booth/*" "/user/Pictures/Photo Booth backups/"

  6. Dobbeltklik på, at billederne er alle i deres nye placering, og at den oprindelige mappe er tom
  7. Genstart Photo Booth og nyd applikationen med den oprindelige hastighed

Hvorfor fungerer dette: Foto Booths lagrede billeder lægges i hukommelsen, når du starter programmet, fandt jeg en direkte sammenhæng med det samlede billedantal og programmets hastighed. Jo flere billeder, jo mere hukommelse, den langsommere Photo Booth vil køre. Dette gælder især for ældre maskiner med begrænset RAM. Løsningen er simpel, bare backup fotografierne til en anden mappe (eller indlæs dem i iPhoto), og genstart programmet.