Sådan skriver du en Pseudocode i Visual Basic

Pseudokode står for "falsk kode." Det er udsagnslinjer, der bruges som et groft første udkast til ægte computerkode, uanset hvilket computerkodesprog der skal indtages i de rigtige kodningsfaser. Skrivning af pseudokode i Visual Basic svarer til skrivning af almindelig pseudokode, bortset fra at du indsætter kendte variabelnavne og kendte kodestykker undervejs. Du kan oprette pseudokode manuelt eller ved at skrive den i et tekstbehandlingsprogram.

Trin 1

Angiv de vigtigste funktioner i den nye software, og hvad slutresultaterne skal være. For eksempel: Brugeren skal trykke på "X" -knappen, og et "X" skal vises på det relevante felt. Samme for O'erne.

Trin 2

Identificer og skriv variabelnavne for de forskellige emner, der er nødvendige i programmet. For eksempel: Boks 1 = labelBox1; Boks 2 = labelBox2; Boks 3 = labelBox3; X-knap = knap X; O knap = knap O.

Trin 3

Skriv begyndelsen på pseudokoden med "Kør program", og spring en linje over. Lav en venstre krøllet parentes med tasten "{" på dit tastatur. Sæt en linje ned, og placer en højre krøllet parentes direkte under den, "}." Hvis du skriver koden manuelt, skal du ikke placere denne bundbeslag, før du er færdig med det første modul.

Trin 4

Skriv "Form Load" under den første krøllede parentes. Spring en linje ned og indryk i fem mellemrum med en anden venstre krøllet parentes under "Form Load." Skriv "buttonX = labelBox1.text (" X ")" uden de udvendige anførselstegn.

Trin 5

Spring en linje ned og direkte under den første "buttonX" sætning skriv "buttonY = labelBox2.text (" Y ")" uden de ydre anførselstegn. Spring ned og lav det højre krøllede beslag direkte under det indre venstre krøllede beslag.

Skriv "Slut rutine" direkte under alt dette til venstre, så det stemmer overens med "Form Load." Lav det sidste højre krøllede beslag helt nederst helt til venstre, hvis du ikke allerede har gjort det.