Sådan oprettes en MP3-afspiller i PHP

MP3-lydfiler kan let integreres i dit websted ved hjælp af nogle enkle PHP- og HTML-scripting. En måde at oprette en MP3-afspiller på dit websted ville være at integrere MP3-filen direkte, men dette kan føre til problemer på klientsiden, fordi ikke alle bruger de samme plugins til mediebrowseren. For at omgå dette problem leverer Google en frit tilgængelig integreret MP3-afspiller. Den indlæser automatisk tidsoplysninger om den sang, du spiller, og har en lydstyrkeskyder og tidsforløbslinje, der giver dig mulighed for at springe over i sangen. Bedst af alt fungerer det og ser det samme ud på alle computere.

Trin 1

Åbn din yndlings teksteditor. Enhver teksteditor gør det. Det er her, du skriver dit PHP-script.

Trin 2

Skriv følgende PHP-script i din teksteditor:

\" GO Echo \"PHP Mp3 Player\" GO Print \"My MP3 Player:\" GO Echo \"\" GO ?>

Trin 3

Vælg \ "MP3_FILE_URL \" teksten i den sidste Echo-sætning. Skift det til URL'en til din MP3-fil på din server. Hvis din server f.eks. Hedder \ "myserver.com, \", kan URL'en se ud som: \ "http: //myserver.com/mysong1.mp3 \".

Trin 4

Gå til \ "File \"> \ "Save As \" og skriv \ "mp3player.php \" som navnet på filen. Naviger til rodmappen på din webserver, og klik på \ "Gem. \"

Åbn en webbrowser, og skriv \ "http: //localhost/mp3player.php \" for at åbne dit MP3-afspillers websted. Du vil se Google MP3-afspilleren, og du vil høre din MP3-fil begynde at afspille. Husk, din webserver skal køre for at bruge PHP. Se afsnittet Tips for mere information om, hvordan du opretter en webserver.