Sådan oprettes Flash Drive til en lokal disk

Flash-drevet eller USB-drevet bruges normalt som en flytbar disk på din computer. Det bruges hovedsageligt til dataoverførsel mellem to computere. Det kan dog også føjes til dine lokale drev og bruges som en partition på din harddisk. Dette kan være nyttigt, hvis du løber tør for plads på din harddisk. Flash-drevet kan også partitioneres ligesom din harddisk.

Trin 1

Indsæt USB-flashdrevet i USB-drevet på din computer. Når du har isat drevet, registreres det i kategorien "Enheder i flytbar lagerplads" i "Denne computer."

Trin 2

Download og installer Notepad ++ ved hjælp af standardindstillinger. Alternativt kan du også bruge andre teksteditorer, der viser linjenumre.

Trin 3

Download "USB_LocalDisk.zip", og pakk indholdet ud på skrivebordet.

Trin 4

Åbn mappen "USB_LocalDisk" (den mappe, du udpakkede i trin 3), og naviger til "cfadisk.ini" -filen. Højreklik på filen og åbn den med Notepad ++.

Trin 5

Klik på "Start-> Kør", skriv "devmgmt.msc", og klik på knappen "OK" for at åbne Enhedshåndtering. Naviger derefter til "Diskdrev", og dobbeltklik på dit USB-flashdrev.

Trin 6

Klik på fanen "Detaljer" i vinduet "Egenskaber for USB-enhed", og vælg egenskaben "Enhedsinstanssti". Kopier den tekst, der vises under feltet "Værdi".

Trin 7

Åbn Notepad ++, naviger til linje 26, slet teksten "device_instance_id_goes_here", og indsæt den tekst, du kopierede i trin 6. Gem og luk "Notepad ++".

Trin 8

Åbn Enhedshåndtering igen (som i trin 5), naviger til dit USB-flashdrev, højreklik og vælg "Opdater driversoftware."

Trin 9

Vælg "Gennemse min computer efter driversoftware" i vinduet Opdater driver, og klik på "Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer" i det næste vindue, der vises.

Trin 10

Klik på "Har disk", og vælg "cfadisk.ini" (fil, du redigerede i trin 7) ved hjælp af knappen Gennemse. Klik på "Næste", og opdater derefter USB-driveren. Luk vinduet.

Åbn "Denne computer", og søg efter dit flashdrev under lokale harddiske.