Sådan spiller du en mini-disk

En mini-cd eller en mini-dvd ligner nøjagtigt en almindelig cd eller digital videodisk, bortset fra at den er mindre i diameter. Heldigvis er det den eneste virkelige forskel, når det kommer til at spille en mini-disk. Disse diske er designet til at fungere nøjagtigt på samme måde, som deres større kolleger gør, hvilket betyder, at alt hvad du skal gøre er at have det rette drev på din computer eller en DVD-afspiller, og du kan afspille mini-disken.

Trin 1

Åbn det drev, du bruger til din mini-disk, og sæt disken inde med det midterste hul presset over bakkens midterste eger. Hvis det er en musikdisk, skal du sætte den i en cd-afspiller eller cd-drev. Hvis minidisken er en DVD-disk, skal du bruge en DVD-afspiller eller en computers DVD-drev for at afspille den korrekt. Til dette antager vi, at du bruger en computers drev og ikke en DVD- eller CD-afspiller.

Trin 2

Luk bakken. Venstreklik på "Start" -knappen, og venstreklik derefter på "Computer" -indstillingen, der kommer op. Et vindue, der viser alle komponenterne på din computer, skal komme op, inklusive drevet med mini-disken indeni.

Dobbelt-venstreklik på drevet med mini-disken i. Hvis disken er en DVD-disk eller en CD, forsøger den at afspille indholdet på disken ved hjælp af det relevante program, f.eks. Windows Media Player.