Aktivér Facebook Video Chat-opkald i Mac OS X 10.7 Lion

Facebook har netop annonceret deres indbyggede videochat-funktion, der bruger Skype til at indlede videosamtaler, men desværre er støtte til den nye funktion mangler for brugere med Mac OS X Lion og den nyeste version af Safari. Hvis du prøver det, vil du se, at videoopkaldsknappen er blevet gråtonet med en meddelelse, der siger "Ikke understøttet i denne browser eller OS version".

Du skal ikke bekymre dig, det er en latterligt nem løsning. Alt du skal gøre er at ændre din browsers brugeragent i Safari (eller Chrome eller Firefox), sådan er det i Safari:

  • Træk Developer-menuen ned og vælg "Safari 5.1 - Mac"
  • Genindlæs Facebook og nyd videochat

Tøft arbejde huh?

Jeg er lidt overrasket over, at Facebook overset Mac OS X Lion support, da mange af deres kontor bruger Mac og MacBook Pro, men måske har udviklerne ikke prøvet Lion GM endnu. Jeg vil vædde på, at støtten vil komme relativt snart, men for øjeblikket gør dette trick fra 9to5mac jobbet.

Noget relateret, gå ikke glip af Facebook-disguiser Excellbook, det gør Facebook til at ligne et regneark, så du kan lade som om du arbejder mens du er facebook hele dagen lang.