Sådan gendannes funktionstasten på en Asus Laptop

ASUSTek Computer Inc., eller ganske enkelt Asus, har været en førende innovator inden for computerhardwareteknologi i de sidste 20 år. Med den samme præcision og omhu i sin hardwareproduktion har Asus fremstillet bærbare computere, desktops og servere af høj kvalitet i de sidste mange år. Med et udvalg af indbyggede funktioner i deres bærbare serie kan visse nøgler fungere under systemopdateringer og softwareændringer.

Gendannelse af funktionstasten på en Asus Laptop

Brug funktionstasten (Fn) nederst til højre på tastaturet i kombination med en af ​​F-tasterne øverst på tastaturet. Hvis ingen eller kun nogle af de kombinerede kommandotaster fungerer sammen, er der et problem med ATK-driverne. En opdatering af disse drivere vil udrydde problemet.

Naviger din browser til Asus supportwebsted, linket i referenceafsnittet nedenfor. Dette websted indeholder de nødvendige værktøjer til driveropdatering.

Vælg de relevante produkter fra de tre rullemenuer øverst til højre på supportsiden. I det første felt skal du vælge "notesbog", det andet felt vælge den serie notesbog, du bruger, og for det tredje felt skal du vælge den tilsvarende model. Med alle tre valg skal du trykke på søgefeltet under disse produktvalg.

Når popup-vinduet vises, skal du vælge dit tilsvarende operativsystem. Når du er valgt, skal du trykke på søgning. En liste over filtyper vises med tilsvarende valg til driveropdateringer.

Klik på "+" feltet ved siden af ​​filtypen ATK. Dette genererer en liste over alle de relevante drivertyper, der er knyttet til denne funktion. Find driverbeskrivelsen “ATK Hotkey Utility”, og klik på “Global (DLM)”. Dette åbner en anden pop-up, og din driver download begynder.

Når den valgte enhedsdriver er færdig med at downloade, vises en prompt om at starte applikationen i popup-boksen i downloadmanageren. Vælg "start" for at pakke zip-filerne ud ved hjælp af Winrar-softwaren. Noter den mappe, hvor den udpakkede driveropsætning sendes.

Find installationsfilen, der netop blev pakket ud, og dobbeltklik for aktivering. Dette starter driveropsætning af den driver, der lige er downloadet, og gendanner Fn-tastens funktion. Følg instruktionerne, når installationen er initialiseret.

Når installationen er afsluttet, bliver du bedt om at genstarte dit system, så alle ændringer og driveropdateringer kan træde i kraft. Luk alle programmer, og udfør dette sidste trin for at fuldføre driveropsætningen. Funktionstasten på Asus-tastaturet skal nu gendannes til den tilsigtede anvendelse.

Advarsler

Når du opdaterer enhedsdrivere, skal du sørge for ikke at redigere nogen af ​​de eksisterende drivere under BIOS. Slet aldrig eksisterende drivere for at udføre en opdatering.