ShapeCollage er Great Free Photo Collage Software til Mac OS X

Ovennævnte billede blev genereret med ShapeCollage, hvilket er et fantastisk gratis Mac-softwareprogram, som giver dig mulighed for at lave nogle flotte fotokollager, der passer til forskellige former (selv dem du definerer dig selv) og tekstbarrierer.

Det er overraskende hurtigt og meget nemt at bruge, i grund og høj skal du bare trække og slippe billeder i det program, du vil oprette din fotokollage ud af, indstille parametrene for din collage og derefter klikke på "Opret" for at gemme det uanset størrelse vil have. Gør det meget nemmere at lave fotokollager?

ShapeCollage fotocollage software kan downloades gratis, men dine genererede collager vil have et lille vandmærke indlejret i hjørnet (nemt fjernet med Photoshop eller beskåret i Preview). ShapeCollage Pro fjerner vandmærkerne og er tilgængelig for $ 25, det tilføjer også endnu flere muligheder og funktioner, hvis du er virkelig seriøs om at lave fotokollager med dine digitale billeder. Tjek denne app ud, det er ret fantastisk.

  • Udvikler hjem
  • Hent nu

Det er værd at nævne, at ShapeCollage er helt kompatibel med krydsplatformen, med Mac OS X, Windows, Linux og endda Java-versioner til rådighed.

Så hvis nogen af ​​dine venner misunner de nye, flotte fotokollager, du har lavet, kan du dele programmet med dem, uanset hvilket operativsystem de bruger.