Sådan sendes flere faxdokumenter på en faxmaskine

Selvom det falder i popularitet, er faxmaskiner stadig et vigtigt og meget brugt stykke kontorudstyr, der findes. Fra hjemmekontorer til større virksomheder er virksomhedsejere og medarbejdere afhængige af deres faxmaskiner til at overføre dokumenter. De fleste faxede dokumenter består af flere sider, og takket være standardteknologien, der er indbygget i langt størstedelen af ​​faxmaskinsmodeller, kræver det kun få trin at sende dokumenter med flere sider med en faxmaskine.

Udfyld et faxforsideark. Forsidearket vil normalt indeholde modtagerens navn, faxnummer, antal sider, der er inkluderet i faxoverførslen og et generelt notatafsnit. Når du sender en fax på flere sider, er det vigtigt at notere det samlede antal sider inklusive forsiden, så modtageren kan være sikker på, at hun modtager alle siderne.

Placer sider i faxmaskinens dokumentføder. De fleste faxmaskiner kræver, at siderne placeres med forsiden nedad i arkføderen. selvom nogle maskiner har et billede i nærheden af ​​arkføderen - der ligner en side med skrift - for at angive, at siderne skal placeres med forsiden opad. Se i din brugervejledning for sidekonfiguration og for at lære, hvor mange sider dokumentføderen kan rumme.

Indtast modtagerens faxnummer. Brug numrene til at indtaste faxnummeret på det sted, du vil sende. Opkald uden for området skal placeres med en, derefter områdekoden efterfulgt af nummeret.

Tryk på knappen "Start". Dette begynder scanning af og transmission af faxen. Når den er færdig, kan din faxmaskine udskrive en transmissionsrapport, der angiver, hvor mange sider der blev sendt. Kontroller denne rapport for at sikre, at det korrekte antal sider blev sendt og modtaget.