8 Farverige Abstrakte Parallax Baggrunde til iPhone

Enkle eller abstrakte tapeter har tendens til at fungere bedst med iOS 7s lyse farveskema og generelt fladt udseende, og denne pakke med otte farverige abstraktioner, der sendes til os af en læser, er ingen undtagelse. Billederne er generøst formateret på 900 × 1400, hvilket betyder, at de nemt kan rumme bevægelsesparallax tapet-effekten på iPhone 5 / 5S / 5C og nye iPod touch-skærme, mens du dimensionerer for at se godt ud på de mindre iPhone-skærme.

På grund af den store dimensionering kan de også zoomes betydeligt for at skabe små variationer, der lader se helt anderledes ud. Du vil også bemærke den nederste del af nogle af tapeterne har forskellig farve for at tage højde for hvordan Dock håndterer farve for at ændre dens udseende betydeligt - tankevækkende tilføjelser, der tilsyneladende blev oprettet ved hjælp af vores guide til at lave dine egne abstrakte tapeter ved hjælp af andet end iPhone kamera og den gratis Snapseed app. Resultaterne ser godt ud, tak fordi du sendte dem i James B.!

Klik på et hvilket som helst miniaturebillede nedenfor for at starte den fulde version i et nyt vindue, så gem det kun til din kamerarulle og indstil det som dit tapet for at nyde.

Har du nogle flotte tapeter, du vil dele med os? Send dem videre til gruppens indbakke på ([email protected])!

Eller måske er den abstrakte parallax ting ikke op til par for din udsøgte smag? Så tjek nogle af vores andre wallpapers roundup indlæg for at finde noget, der passer bedre til din enhed og præferencer.