Lion-Ready OS X Apps vises i Mac App Store

På trods af at i dag er den spekulative lanceringsdag, har OS X Lion endnu ikke vist. Aldrig det minde om, at den gode nyhed er, at Apple hurtigt accepterer Lion-ready apps til Mac App Store, hvilket indikerer, at en lancering vil være meget snart.

Hvis du har fulgt langs her, påpegede vi tidligere i ugen, at Apple for nylig begyndte at acceptere Lion apps, der skal gennemgås for Mac App Store, hvilket giver en vis tvivl om en lancering denne uge. Derudover henviste vi AppleInsider, som foreslog, at Lion blev skubbet tilbage til "ugen den 21. juli" på grund af nogle sidste minuts sikkerhedsproblemer, og hver for sig havde vi også hørt, at Lion ville blive lanceret i næste uge, men pålideligheden af ​​dem Kilder er endnu ikke bestemt (ingen lovovertrædere), så tag bare den information med et saltkorn. Her er hvad vi sagde, som også berører hvad "Lion-ready" betyder for OS X apps:

Uafhængigt har vi hørt chatter af en juli 19 eller 22. juli lancering til Lion, men som alle andre krav på en bestemt startdato synes de at være mest spekulative. Den eneste sikkerhed er, at Apple ser ud til at opretholde en flydende tidslinje til Lion release, men at sætte lanceringen af ​​en uge eller to ville give Apple rigelig tid til at godkende Lion-kompatible apps til Mac App Store. Løsnings kompatibilitet betyder blandt andet 64-bit arkitektur og omfatter også generelt støtte til Lion-specifikke funktioner som Versions og Full Screen apps.

Som du kan se i skærmbilledet ovenfor fra appen WordCrasher, peger nogle af de Lion-ready apps på Mac App Store specifikt på support til fuldskærmstilstand, CV og versioner.

For det er det Apple, der indtil videre har meddelt, at Lion vil blive udgivet i juli på Mac App Store, men har endnu ikke leveret en bestemt dag, hvor 10, 7 ville være bredt tilgængelig.

Opdatering: Udover WordCrasher, BusyCal, Cruz, Pilot eLog, Harmony tilbedelse, ShortCuts, SwordSoft Layout og mange flere er også blevet tilføjet til App Store med Lion support.