Sådan reddes Luccas mor i Chrono Trigger

Opfinderen Lucca er en integreret del af spillet Chrono Trigger. I løbet af spillet henviser hun lejlighedsvis til, hvordan hendes mor blev lammet af et eksperiment, der gik galt. Ved at finde og gennemføre en bestemt skjult sidesøgning kan Lucca gå tilbage i tiden og forhindre sin mor i at blive såret. Dette vil også give Lucca mulighed for at erhverve sin mest magtfulde rustning i spillet.

Spil gennem spillet, indtil du besejrer Dalton. Ødelæg skibet kaldet Blackbird, og få kontrol over det tidsrejser, der hedder Epoch.

Rejs til området i 12.000 f.Kr. kaldte The Commons og talte med en kvinde, der stod ved siden af ​​en plante. Hun vil tale kort om planter og skove.

Gå tilbage til epoken og rejse til år 600 e.Kr. Flyv til det lille hus på det sydlige kontinent lige under Dendarro-bjergene. Gå ind i huset og tal med kvinden ved navn Fiona, som vil fortælle festen, at hun ikke er i stand til at passe på skovene på grund af alle monstre rundt.

Gå ind i hulen lige under Fionas hus og dræb alle monstre indeni. Når monstrene er blevet besejret, skal du bytte et af dine partimedlemmer ud for Robo og gå tilbage for at tale med Fiona igen. Robo vil tilbyde at overvåge planterne i de næste par hundrede år, da han er en robot og vil være i stand til at leve længe nok til at se skoven blomstre.

Kom tilbage på epoken og rejse frem i tid til år 1.000 e.Kr. Gå ind i templet, hvor Fionas hus plejede at være, og få Robo tilbage i festen. Spillet skifter derefter til en afskåret scene, hvor festmedlemmerne alle camperer og diskuterer fortiden. Lucca vil se en tidsport og gå ind i den, som vrider hende tilbage til den dag, hvor hendes mor blev lammet.

Sådan reddes Luccas mor i Chrono Trigger

Gå hen til maskinen, som Luccas mor sidder fast i, og du bliver bedt om at indtaste en kombination af nøgler med din controller. Adgangskoden er navnet på Luccas mor, så tryk på knapperne "L", "A," R "og" A "på din controller. Når maskinen er slukket, vil Luccas mor blive gemt.

Tips

Gå til Luccas hus efter at have reddet sin mor, og Taban vil give Lucca sin mest magtfulde rustning til rådighed i spillet.

Advarsler

Hvis du ikke indtaster koden korrekt, vil Luccas mor stadig blive såret af maskinen, og du får ikke noget af Tabans specielle genstande.