Deaktiver App Nap på en Per Application Basis i OS X Mavericks

App Nap er en fantastisk funktion, der ankom med OS X Mavericks, som automatisk pauser applikationer, når de er gået ubrugte i en periode, hvilket bidrager til at reducere energiforbruget og spare batterilevetiden for bærbare Mac'er. Selvom App Nap kan gøre en stor forskel i at forlænge batteribesparelsen for MacBooks, er der nogle unikke situationer, hvor brugere måske ikke ønsker, at et program skal standse selv, når det er ubrugt, inaktivt eller på anden måde i baggrunden. For disse situationer kan du selektivt forhindre appnap ved at deaktivere den pr. Applikation. De fleste brugere bør ikke deaktivere App Nap uden en tvingende grund til at gøre det.

Selektivt Deaktiver appnap til Mac-programmer

  • Afslut det program, du vil deaktivere App Nap til
  • Fra OS X Finder navigerer du til / Programmer / mappen, eller hvad forældremappen er af den app, du vil deaktivere App Nap til
  • Find applikationen for at deaktivere App Nap til, vælg den, og gå til menuen "Fil" og vælg "Få info" (eller vælg appen og tryk på Kommando + i)
  • Marker afkrydsningsfeltet "Forhindre appnap", som findes under afsnittet Generelt om Få oplysninger
  • Luk ud af Få Info og genstart den pågældende app

Du skal genstarte aktive programmer for den indstillede appnap-indstilling, der træder i kraft, uanset om du deaktiverer den eller genaktiverer den. Denne proces skal gentages for hver applikation, som du ønsker at forhindre App Nap til.

Det er sikkert at antage, at alle apps vil bruge App Nap, medmindre det specifikt er rettet mod ikke at bruge dette trick.

Kontrollerer, hvilke apps der aktuelt bruger appnap

Hvis du ikke er sikker på, hvad der aktuelt udnytter appnap-funktionen, og hvad der ikke er, kan du se præcis, hvilke apps der suspenderes ved at vende til Activity Monitor og gå til fanen Energi:

For bærbare Mac-brugere er det især en af ​​de bedre endnu enklere tips til OS X Mavericks, der er afhængig af App Nap, og bør overlades til alle applikationer, medmindre der er en grundig grund til at slukke for det. Deaktivering af App Nap er selvfølgelig meget let, hvis behovet kommer frem, da videoen nedenfor viser hele processen på få sekunder:

De, der er interesserede i automatisering, eller som kører tidligere versioner af Mac OS X, kan bruge et avanceret terminaltryk med kommandoen Dræb for at tvinge lignende adfærd på applikationer og processer. Det trick fortsætter med at fungere i OS X Mavericks, men er naturligvis mindre nødvendigt med fremkomsten af ​​den helt automatiserede App Nap-funktion.

Kan du deaktivere App Nap System Wide i OS X?

Hvad med at deaktivere App Nap-funktionen for hver app? Fra nu af er der ingen universel afkrydsningsfelt for at deaktivere funktionen helt system bredt, men du kan manuelt deaktivere funktionen for hver app, du bruger til at få et lignende resultat. Ikke perfekt, men det er muligheden for øjeblikket.

Et andet valg ville være at bruge shell scripting eller Automator til at deaktivere funktionen via terminalen med standardkommandoer ved hjælp af følgende syntaks:

defaults write ApplicationPlistGoesHere NSAppSleepDisabled -bool YES

Du skal erstatte "ApplicationPlistGoesHere" med den relevante app preference plist-fil, og gentag, at for hver applikation plist dokument, som du vil deaktivere App Nap til (bemærk, at plist toggle hedder "AppSleep" og ikke "AppNap".