Sådan fjernes en Craigslist-konto

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig en Craigslist-konto, kan du overveje at modstå. Selvom det at holde en gratis eller betalt konto giver dig mulighed for at gemme søgninger og se alle dine indlæg ét sted, opvejer ulemperne fordelene. Craigslist-konti er umulige at annullere. Hvis du allerede har en konto og forsøger at annullere den, er det bedst at slette alle dine indlæg og ændre din e-mail-adresse.

Spare penge

Mange af de 60 millioner Craigslist-månedlige brugere holder ikke konti. Mange af disse brugere har gratis konti; dog tilbyder Craigslist også betalte konti. Selvom betalte konti gør det nemmere at administrere betalte poster, at forkøbe blokke af poster og betale fakturaer online, er de ikke påkrævet. Medmindre du har brug for at tilføje flere autoriserede brugere til en konto, er det ikke umagen værd at bruge penge på en betalt konto. Betalte konti kan ikke annulleres, så undgå at tilmelde dig, medmindre du virkelig har brug for en.

Undgå begrænsninger

Ligesom betalte konti kan gratis Craigslist-konti ikke annulleres. Selvom Craigslist anbefaler, at du tilmelder dig en konto for at forenkle annoncepostprocessen, behøver du ikke en til at sende gratis annoncer. Da hver Craigslist-bruger er begrænset til en konto, og du er begrænset til en annonce hver 48. time i et enkelt område og en kategori, har du mere fleksibilitet uden en konto. Det er bedre for dig ikke at tilmelde dig og bare sende en annonce fra Craigslists hjemmeside.

Adgang til fora

Den eneste fordel, du går glip af, hvis du ikke har en Craigslist-konto, er fuld adgang til helpdesk og feedbackfora. Selvom du ikke er i stand til at sende eller svare på indlæg i foraene, kan du stadig søge og læse indlæg. Hvis det er tilstrækkeligt med adgang til at læse indlæggene i foraene, behøver du ikke rigtig en Craigslist-konto.

Slet indlæg

Det nærmeste du kan komme til at annullere din Craigslist-konto er at rydde så mange oplysninger fra din konto som muligt. Du kan enten slette dine annoncer eller vente på, at de udløber. De fleste gratis eller betalte annoncer udløber mellem 7 og 45 dage, så hvis du har travlt, skal du slette dem manuelt. For at slette en annonce skal du navigere til din kontos startside. Klik på listen Administrer Slet for hver af dine annoncer. Hvis ændringen ikke vises, skal du opdatere siden. Når alle dine indlæg er slettet, kan du ændre din e-mail-adresse til en, du ikke bruger. Husk, at hvis du ændrer din e-mail-adresse, kan du gå glip af en meddelelse om, at din konto er blevet hacket.