Lucent Technologies Partner 18D telefoninstruktioner

Partner er en række hjemmetelefoner oprettet af Avaya. Disse telefoner kom med enten en seks-, 18- eller 34-knap-interface. 18-knapsversionen, 18D, indeholder funktionsknapper til nem adgang som f.eks. Til højttaler, hold og konferenceopkald. Denne telefon er brugervenlig og klar til brug, så snart den er forbundet til en telefonlinieport.

Trin 1

Fjern al emballage fra enheden.

Trin 2

Forbind telefonledningen til stikkontakten i væggen, og tag telefonen for at kontrollere, at du har en klartone.

Trin 3

Tryk på "Spkr", og ring til telefonnummeret for at foretage et højttaleropkald. For at afslutte opkaldet skal du trykke på "Spkr" igen.

Trin 4

Tryk på "Intercom", løft håndsættet, og ring nummeret for at foretage et almindeligt opkald. Sæt håndsættet ned for at afslutte opkaldet.

Trin 5

Besvar et telefonopkald ved at løfte håndsættet eller trykke på "Spkr." Juster opkaldslydstyrken ved at trykke på op / ned-tasterne.

Trin 6

Tryk på knappen "Hold" for at sætte en opkalder på hold. Mens du er i venteposition, skal du trykke på "Linje" ved siden af ​​det blinkende grønne lys for at besvare et ekstra indgående opkald.

Opret en konference ved at trykke på "Conf", mens du er forbundet til den første opkalder. Tryk på en inaktiv "Line" -knap, og ring til det næste nummer. Når du er kommet igennem til den næste person, skal du trykke på "Conf" igen for at forbinde opkaldene.