En hurtig måde at købe iTunes & App Store gavekort med Siri

Ønsker du hurtigt at købe et iTunes-gavekort? Bare spørg Siri. Ja virkelig. Siri, vores helt egen personlige assistent, der bor på moderne iPhones og iPads, kan hjælpe med at købe gavekort fra iTunes Store og App Stores, og selv Apple Store selv, i det mindste en slags (mere om sidstnævnte situation i en øjeblik).

For at starte gavekort købsprocessen, skal du gøre følgende på enhver iPhone eller iPad:

  • Indkald Siri som sædvanlig ved at holde Home-knappen eller ved at bruge Hey Siri, og kommando derefter "Køb et iTunes-gavekort"

Siri åbner straks iTunes Store i indkøbskortet til gavekort, hvor du blot kan udfylde kortmodtagerne, gavekortets dollarbeløb og en meddelelse, der følger med gaven.

Husk at et iTunes Gavekort og App Store Gavekort er stort set en og samme, udskiftelige, og kredit på en kan bruges til den anden. Hvad er anderledes, er et Apple Store-gavekort, som kun kan bruges på en fysisk Apple Store-butik eller online Apple Store - ja det er lidt forvirrende, det ville være rart, hvis de blev strømlinet sammen.

Taler om Apple Store, kan du begynde at købe Apple Store gavekort med Siri også, slags mindst. Du skal bruge Apple Store-appen på din iPhone eller iPad, så hvis du beder Siri om at "købe et Apple Store-gavekort". Appen, forudsat at den er installeret på iOS-enheden, åbnes, og du kan finde og afslutte processen via Apple Store-appen. Det er ikke lige så strømlinet som iTunes og App Store gavekort købsprocessen, men det er heller ikke dårligt.

For modtagerens ende er det kun et spørgsmål om at klikke på et link, at indløse kortet, det er super nemt, og krediten bliver tilføjet til deres Apple ID. Det fungerer endda ved at tilføje et gavekort kredit til en App Store / iTunes-konto uden kreditkort, hvilket er nyttigt for kvoter og for dem med et udgiftsproblem. Kontrol af balancen er bare et spørgsmål om at se på en af ​​butikkerne også.

Det er rigtig godt, hvis du ønsker at overraske nogen, eller måske er du bare en slacker med gavekøb til ferie, fødselsdage, bryllup eller en hvilken som helst anden lejlighed, og du skal foretage en hurtig gave køb, før du laver en udseende ved en begivenhed. Så næste gang du føler trangen til at købe et gavekort fra Apple, bare spørg Siri, det virker ganske godt.

Hvad et godt trick fundet af LifeHacker og iMore.