Den bedste GPS til seniorer med en letlæselig skærm

GPS-enheder (Global Positioning System) hjælper seniorer med at komme til deres destination sikkert uden at snuble med kort eller skriftlige anvisninger. Fortæl enheden, hvor du vil hen, og den finder ud af din nøjagtige placering og den bedste rute, træk det korrekte kort op og overlejr din position på det. Se skærmen på instrumentbrættet for at følge dine fremskridt mod destinationen, mens du lytter til skarpe og klare verbale anvisninger. Hvis du foretager en forkert drejning, genberegner enheden øjeblikkeligt og viser dig, hvordan du kommer tilbage på sporet.

Hvad man skal se efter

Når seniorer leder efter en GPS-enhed, er de mest bekymrede over brugervenlighed, skærmens størrelse, billedets kvalitet (høj kontrast, stor tekst, letlæselige kort), antallet af interessepunkter (POI), der kommer med enheden og klarheden til stemmekommandoer. Du skal også sørge for, at kort kan opdateres, og at enheden har talt gadenavne - du vil ikke høre "drej til højre i 100 fod", men i stedet "drej til højre på Larkin Avenue i 100 fod. De mest anbefalede GPS-enheder til seniorer er Garmin og TomTom.

Garmin

Disse enheder kommer i 4,3 widescreen- og 3,5-skærmstørrelser og varierer i pris fra $ 79 til $ 399 i 2010. Den større skærmstørrelse betyder ikke altid større synlighed. Skærmens lysstyrke, billedets klarhed og udskriftsstørrelse kan være lige så vigtig. Garmin StreetPilot c330 3,5-tommer bærbar GPS-navigator ($ 399 $, meget mindre brugt eller istandsat) får konsekvent høje anmeldelser. Elder Gadget giver det høje karakterer for sin intuitive grænseflade og skarpe, klare vokale instruktioner. Hjemmesiden siger, at du ikke skal blive afskrækket af 3,5-tommers skærm, fordi bogstaverne er store og nemme at læse, og 3D-visningen kan følges. Den indeholder mere end fem millioner seværdigheder, herunder restauranter, tankstationer, hoteller, pengeautomater og attraktioner.

TomTom

TomTom 125 3,5-tommer bærbar GPS-navigator ($ 179) er en solid enhed på indgangsniveau, der er pålidelig og ukompliceret. Lyden er skarp og let at forstå for seniorer, der måske har mindre end perfekt hørelse. Enheden har en praktisk trafik-kompatibel modtager, der holder dig opdateret om trafikhændelser, som kan reducere potentielle forsinkelser og indeholder millioner af interessepunkter. Hvis du vil starte med en opgradering, blev Tomtom GO 740 for nylig bedømt som højest i brugervenlighed af Reviewgist. Priserne varierer på Internettet mellem $ 89 og $ 218.