Sådan opgraderes Dell Inspiron One 2305/2310

Dell Inspiron One 2305 og 2310-computere har al computerens hardware indbygget i skærmen, så du behøver ikke arbejde omkring et tårn. Begge modeller har også to hukommelsesmodulpladser og kan understøtte op til 8 GB3 Dual Channel DDR3 SDRAM ved 1333 MHz. Harddisken kan opgraderes ved hjælp af enhver 3,5-tommers SATA-harddisk op til 7200 omdr./min. Heldigvis tager det meget lidt tid at opgradere computeren og kræver kun en stjerneskruetrækker og de nye hardwarekomponenter.

Trin 1

Sluk din Dell Inspiron One 2305 eller 2310 computer. Frakobl alle enheder, der er tilsluttet maskinen.

Trin 2

Anbring en pude på gulvet. Løft din computerskærm, og læg den derefter med forsiden nedad på puden. Fjern skruerne langs den nederste kant af bagdækslet, som er placeret lige før dækslet vinkler opad mod midten af ​​computeren.

Trin 3

Fjern de fire skruer i den øverste kant af stativet i bunden af ​​computeren. Løft og fjern stativet.

Trin 4

Fjern de to skruer fra højre side af harddiskbeslaget på højre side af harddisken ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Skub beslaget til højre, og løft og fjern derefter beslaget.

Trin 5

Fjern de fire skruer på toppen af ​​beslaget, der forbinder det med harddisken. Løft og fjern beslaget fra harddisken.

Trin 6

Sæt den nye harddisk i beslaget, og sæt de fire skruer i igen. Placer beslaget på højre side af harddiskrummet, og skub det til venstre for at slutte det til computeren. Sæt de to skruer i højre side af beslaget for at slutte det til computeren.

Trin 7

Fjern skruen fra toppen af ​​hukommelsesmoduldækslet, der er placeret til venstre for blæseren. Skub dækslet op en kvart tomme, og fjern derefter dækslet. To hukommelsesmodulstik åbnes.

Trin 8

Skub holdeklemmerne på modulets korte sider væk fra modulet. Modulet vil vippe opad. Træk forsigtigt modulet ud af dets slot, og skub det nye modul ind i det tomme stik. Skub modulet ned for at låse det på plads. Gentag dette trin for at fjerne det andet hukommelsesmodul. Genmonter dækslet til hukommelsesmodulet, og sæt derefter skruen, der forbinder det med computeren.

Skub stativet tilbage på den nederste del af computeren, og indsæt de fire skruer, der forbinder det med computeren. Sæt bagdækslet på computeren, og sæt derefter de to skruer, der forbinder det med computeren. Stå skærmen op og tilslut alle enheder, der tidligere var tilsluttet. Når du genstarter computeren, registreres opgraderingerne automatisk.