Skjul apps og mapper nemt fra Appearing i LaunchPad med LaunchPad-Control

Hvis du har brugt meget tid på at bruge OS X Lion's nye LaunchPad-funktion, har du sikkert bemærket, at uden at fylde ting i nye mapper, kan du ikke skjule apps. Hvis du går ind i "jiggle" -tilstanden og forsøger at fjerne en app fra LaunchPad, afinstalleres den faktisk appen, hvilket gør det meget nemt at afinstallere ting, men ikke så let at tilpasse din LaunchPad-oplevelse.

Men nu er der LaunchControl, et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at skjule enhver app fra at blive vist i LaunchPad uden at afinstallere appen fra Lion.

Download LaunchControl fra udvikleren ChaosSpace.de

LaunchControl er en lille download og ekstremt nem at bruge, den viser en liste over alle de apps, der er indeholdt i din LaunchPad, og du afviger bare de, du ikke vil se mere.

Dette er en god tilføjelse til enhver Mac, der kører Mac OS X Lion, og det hjælper virkelig med at reducere LaunchPad-rotten, at nogle softwarepakker som Adobe Creative Suite og Microsoft Office dumpes i LaunchPad. Jeg vil vædde på, at Apple i tide vil introducere en indbygget funktion til Lion, der har en lignende funktion, fordi dette bare er for nyttigt, men indtil den tid kommer, er LaunchPad-Control stærkt anbefalet.

Hat tip til MacStories for at finde denne store lille app, de påpege, at det er donationware, så hvis du kan lide appen, så kast udvikleren en knogle for at opfordre dem til at udstikke mere nyttige værktøjer.

Opdatering: Udvikleren har udgivet en opdatering, der aktiverer LaunchControl i et systemindstillinger-panel i stedet for en app.