iPhone 4 prisguide

iPhone 4 er her, det er fantastisk, og alle vil have en. Men hvad skal det sætte dig tilbage? Hvad er prisen på telefonen og hvad koster de nye AT & T data planer? Hvor meget er det at opgradere fra en eksisterende iPhone? Kan du købe en uden kontrakt? Du ved, at tilgængelighed for iPhone 4 begyndte den 24. juni, og nu ved du, hvor meget det rent faktisk vil koste for at komme i dine hænder. Dette er den ultimative iPhone 4 prisguide, læs videre.

iPhone 4 prisfastsættelse

Den helt nye iPhone 4 fås i to farver, hvid og sort, og hver har to forskellige muligheder for lagringskapacitet, der påvirker prisen på telefonen.

  • iPhone 4 16GB: $ 199
  • iPhone 4 32GB: $ 299

Husk at i USA for at få iPhone 4 til disse priser bliver du nødt til at fornye eller tilmelde dig en 2 års kontrakt med AT & T.

iPhone 4-pris uden kontrakt

Du kan købe iPhone 4 uden for en AT & T kontrakt for en usubsidieret pris, men det er ikke billigt:

  • iPhone 4 16GB uden kontrakt: $ 599
  • iPhone 4 32GB uden kontrakt: $ 699

Årsagen til den høje pris skyldes, at telefonen ikke længere er subsidieret af AT & T 2 års forpligtelse. Pludselig ser kontrakten sig tiltalende Men sørg for at få den rigtige dataplan til din brug.

iPhone 4 Wireless Data Plans prissætning

Hvis du er en ny AT & T-kunde, har du tre dataplaner og prisindstillinger at vælge imellem:

  • Data Plus - 200 MB data for $ 15 / month
  • DataPro - 2 GB data for $ 25 / month, yderligere 1 GB data for $ 10
  • Tethering - Kræver DataPro Plan, plus yderligere $ 20 / måned for tethering support

Det er virkelig vigtigt at vide, hvor meget data du bruger, så hvis du er en eksisterende kunde, skal du kontrollere din AT & T iPhone dataforbrug, før du går ind i en ny plan.

Hvad med ubegrænsede data? Ubegrænset data tilbydes ikke længere, men hvis du er en nuværende AT & T-kunde, og du stadig er under en ubegrænset datakontrakt for iPhone, kan du beholde den ubegrænsede dataplan for $ 30 / måned, så længe du ikke lader kontrakten eller planen bortfalde. Hvis du lader det forlade eller ikke fornyer den ubegrænsede datakontrakt, kan du ikke få ubegrænsede data igen på AT & T. Igen, når du taber ubegrænsede data, får du det ikke igen!

Omkostninger til opgradering til iPhone 4 fra en iPhone 3G eller 3GS

Du kan opgradere til iPhone 4, hvis du allerede er i kontrakt med en iPhone 3G eller 3GS, men du skal:

  • Skriv en ny 2 års kontrakt med AT & T
  • Betal en $ 18 kontrakt fornyelse gebyr
  • Køb iPhone 4, starter fra $ 199, se ovenfor

Bemærk, at gebyret på 18 USD frafalder for mange mennesker, hvis kontrakt udløber når som helst i 2010. Du kan tjekke din AT & T iPhone-opgraderingsberettigelse for at finde ud af din kontraktberettigelse, og hvis gebyret gælder for dig. Ovenstående gælder for de iPhone 3G og 3GS abonnenter, der opgraderer i 2010, efter 2010 prisen på den nye iPhone går op til $ 399 og $ 499, så hvis du tænker på opgradering vil du gerne gøre det i 2010.

Rabatter og kreditter for nyere iPhone 3GS-købere?

Ifølge MacRumors vil AT & T tilbyde både rabatter og kreditter til de seneste købere af iPhone 3GS.

AT & T vil tilbyde kreditkortrabatter for brugere, der købte en iPhone 3GS mellem 7. maj og 7. juni, hvor kunderne indstiller $ 50 (16 GB) eller $ 100 (32 GB), hvis de sender en anmodning hos firmaet. Tilbuddet er godt i 30 dage fra købsdatoen, med dem i den tidlige del af købsvinduet (7. maj til 14. maj) med indtil 14. juni at indsende deres anmodninger.

Den samme historie rapporterer, at AT & T kan tilbyde iPhone 3GS-brugere mulighed for at opgradere til iPhone 4, hvis de betaler prisforskellen mellem telefonerne:

iPhone 3GS-kunder, der købte telefoner mellem 7. maj og 7. juni, mulighed for at opgradere til iPhone 4, betaler kun gældende prisforskelle. Kunder, der købte en "closeout" iPhone 3GS efter 7. juni, er ikke berettiget til disse tilbud.

Disse oplysninger er ikke bekræftet og er baseret på nogle dokumenter, der er opnået af en tredjepart. Det er helt muligt, at rabatter og kreditter ikke vil holde fast.

Den nye iPhone sælger allerede som absolutte hotcakes og sælges løbende. Apple har gjort det igen!