Sådan knækker du RAR-filer

RAR (Roshal Archive) filer gemmer komprimerede data og oprettes og pakkes ud ved hjælp af WinRAR (blandt andre programmer designet til at gøre det samme). RAR-filer kan beskyttes med adgangskode ved hjælp af Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering, hvilket gør adgangskoderne meget vanskelige at knække. RAR-adgangskodekrakere er dukket op på Internettet, og nogle er tilgængelige til gratis download. Imidlertid prøver de fleste af disse RAR-adgangskodekrakere ikke at bryde koden og fungerer snarere mere som en meget grundig version af prøve og fejl, så de kan tage noget tid.

Trin 1

Gå online og søg efter "RAR password crack [operativsystem]." Mange RAR-adgangskodekrakere er dedikeret til et eller andet operativsystem, og da RAR-filformatet først blev frigivet tilbage i 1993, er nogle RAR-adgangskodekrakere meget gamle. Find en, der fungerer til dit operativsystem og repræsenterer den nyeste inden for RAR-adgangskodeteknologi. Nogle er gratis, andre ikke, men skal bare ikke betale mere for adgangskodeknækkeren, end hvad du ville gjort for hvad der er i den RAR-fil, du prøver at knække.

Trin 2

Download RAR-adgangskodeknækkeren, der passer til dine driftsmæssige og monetære behov. Følg instruktionerne på skærmen for at installere korrekt.

Vælg din adgangskodesøgemetode. De fleste programmer tilbyder en række forskellige metoder, fra at søge i ordlister til at søge i alle mulige kombinationer af tegn. Hvis du normalt bruger adgangskoder, der er ægte ord (i modsætning til navne eller sammensat nonsens), er ordliste-metoden langt hurtigere end at søge i alle tegn. Hvis adgangskoden er en lang, tilfældig kombination af tegn, kan alle tegnsøgning tage uger eller måneder.