Sådan programmeres en fjernbetjening til fjernbetjening til at styre dit tv, videobåndoptager eller dvd-afspiller

Dish Network universelle fjernbetjeninger kan programmeres til at styre andre kompatible hjemmeunderholdningsenheder såsom dit fjernsyn, video eller dvd-afspiller. Dette opnås ved at indtaste en fjernkode til enhedens specifikke mærke. Dish Network leverer fjernbetjeningskoder til visse mærker af tv'er, videobåndoptagere og dvd-afspillere. Du kan dog programmere din Dish Network-fjernbetjening til at styre disse enheder, selvom du ikke har fjernkoden.

Tænd for fjernsynet, videobåndoptageren, dvd-afspilleren, som du gerne vil styre med Dish Network-fjernbetjeningen. Find brugervejledningen til din Dish Network-modtager. Hvis du ikke længere har din Dish Network-brugervejledning, kan du muligvis downloade den fra DishNetwork.com ved hjælp af modtagerens modelnummer. Enhedskoder findes typisk i slutningen af ​​brugervejledningen. Find de specifikke fjernkoder til mærket tv, video eller dvd-afspiller, som du vil programmere din fjernbetjening til at kontrollere.

Tryk på tilstandsknappen, der svarer til din enhed. For en DVD-afspiller kan du bruge "VCR" eller "AUX." Hold knappen nede, indtil de andre tilstandsknapper lyser. Den valgte tilstandsknap begynder at blinke. Hvis du har valgt "AUX", skal du trykke på "0" for at programmere et ekstra TV eller "1" for at programmere en ekstra videobåndoptager eller DVD-afspiller. Hvis du har valgt "TV" eller "VCR", skal du fortsætte til trin 3.

Indtast en af ​​de trecifrede fjernkoder, der er angivet for dit TV, VCR eller DVD-afspiller. Tryk på knappen "#" (pund) for at gemme fjernkoden. Tryk på den tomme tænd / sluk-knap øverst på Dish Network-fjernbetjeningen for at slukke for dit TV, VCR eller DVD-afspiller.

Hvis tænd / sluk-knappen ikke slukker for enheden, skal du gentage trin 2 og 3 med de resterende fjernkoder til din brand-enhed. Hvis ingen af ​​fjernkoderne fungerer, skal du fortsætte til trin 5.

Scan efter enhedskoder, hvis din fjernkode ikke er angivet i din Dish Network-brugervejledning. Tryk på og hold "TV", "VCR" eller "AUX" -knappen nede. Hvis du vælger "AUX", skal du trykke på "0" for et tv og "1" for en videobåndoptager eller dvd-afspiller, og derefter trykke på "*" (stjerne) -tasten. Hvis du bruger knappen "TV" eller "VCR", skal du blot fortsætte til trin 6.

Når de andre knapper lyser, og tilstandsknappen begynder at blinke, skal du trykke på den tomme tænd / sluk-knap. Tryk gentagne gange på pil op eller pil ned for at prøve hver fjernkode i fjernbetjeningens hukommelse. Når den tomme tænd / sluk-knap slukker for din enhed, skal du trykke på knappen "#" (pund) for at gemme fjernkoden i Dish Network-fjernbetjeningen.