Sådan spiller du Scrabble Alone Online

Alfred Mosher Butts, en arbejdsløs arkitekt, opfandt Scrabble i slutningen af ​​1940'erne, og det blev afvist af ethvert spilfirma. Først da han sluttede sig til James Brunot og raffinerede reglerne, blev Scrabble et varemærkebeskyttet spil, der er et af de mest populære og længstvarende ordspil. Hvis du vil spille, men ikke kan finde folk at spille imod, kan du spille Scrabble alene online ved hjælp af en gratis service.

Brug linket i bunden af ​​denne artikel for at gå til Pogo.com, og klik på venstre knap for at tilmelde dig et gratis medlemskab.

Udfyld de krævede oplysninger: et skærmnavn, adgangskode, e-mail-adresse og alder. Læs og accepter vilkårene og betingelserne for hjemmesiden. Klik på "send", når du er færdig.

På den næste skærm skal du vælge "ordspil" fra menulinjen til venstre. En ny valgmenu vises i midten af ​​skærmen og vælg "Scrabble" ved at klikke på den med musen.

Vælg hvor mange spillere du vil have i spillet. Der vil være dig og op til tre andre spillere. Disse spillere er computerrobotter, ikke rigtige mennesker. Klik på fanen for to, tre eller fire spillere for at indstille dit valg.

Vælg dit færdighedsniveau blandt de valg, der er anført under spillerfanen i vinduet ved at klikke på ordet. Vælg, om du ønsker, at spilets dygtighed skal være social, begynder, mellemliggende, avanceret, mester eller ekspert. Bare husk (og en påmindelse kommer op på skærmen i blåt), det færdighedsniveau, du vælger, bestemmer også færdighedsniveauet for den computerrobot, du vil spille imod.

Klik på linket "Afspil mod robotter" over spillerfanen og til højre for Scrabble-logoet. Systemet starter et nyt vindue, der indeholder dit spil. En kort forklaring på, hvordan man arbejder på knapperne i vinduet, er inkluderet i begyndelsen. Instruktionerne vil variere lidt, afhængigt af om du har en Macintosh eller personlig computer.

Tips

For at spille et mere kompliceret spil skal du ud over at ændre færdighedsniveauet øge antallet af spillere. Dette vil ændre forholdet mellem bogstavfliser og spillere.

Advarsler

Læs vilkårene og betingelserne på Pogo-webstedet. Du kan miste dit gratis medlemskab, hvis du deltager i reklame, chikane eller anden upassende adfærd.