Kan telefonkort spores?

I stedet for at blive placeret direkte fra en telefon foretages nogle opkald ved hjælp af forudbetalte telefonkort. Telefonkort giver brugerne et bestemt antal minutters brug. Nogle kort kræver, at brugerne ringer til et specielt nummer, inden de ringer, mens andre kan bruges, når de indsættes i specialmaskiner.

Funktioner

I stedet for at modtage en visning af nummeret på den telefon, hvorfra et opkald blev foretaget, vil modtageren af ​​et opkald foretaget ved hjælp af et telefonkort se kortets udstederes forældede nummer. Dette gør opkaldet ikke umiddelbart sporbart, da et * 57 eller andet genopkaldsspor vil resultere i en fejlmeddelelse.

Overvejelser

Selvom opkaldet ikke kan spores direkte af modtageren af ​​opkaldet, kan oprindelsen af ​​opkaldet fastslås på andre måder. Selvom telefonfirmaer sandsynligvis ikke er i stand til direkte at identificere den telefon, hvorfra der blev foretaget et opkald, vil de være i stand til at fastslå det telefonkortselskab, der ledede opkaldet.

Opløsning

Næsten alle telefonkortselskaber fører registreringer af, hvilke opkald der dirigeres gennem deres system. Når det telefonkortfirma, der har udstedt opkaldet, er identificeret, kan deres poster kontrolleres for at identificere den, der ringer op. Virksomheder kan dog være uvillige til at opgive disse data, medmindre de er lovligt beordret til det.