2 Store grunde til, at du måske vil købe iPhone 6 Plus over iPhone 6

Meget er blevet sagt om iPhone 6 Plus allerede, og der er masser af grundige anmeldelser, der beskriver hardware, design, kamera og alle andre små forbedringer og detaljer på enheden. Efter at have brugt en til en uge, står der især to ting i mig, som adskiller iPhone 6 Plus over hver anden iPhone nogensinde lavet, og for mange brugere kunne de være afgørende for hvorfor du vil have en iPhone 6 Plus over en anden model. Og nej, dette er ikke en geeky teknisk-baseret præference overhovedet, dette er udelukkende baseret på to væsentlige anvendelsesfaktorer.

Sand hele batterilevetiden

IPhone 6 Plus er den første iPhone, jeg har haft, der holder nemt en hel dag og godt ind i den næste dag på en enkelt opladning. Her er et skærmbillede af indikatoren for iPhone 6 Plus batteriforbrug, der findes i Indstillinger> Generelt> Brug (en rigtig god funktion i iOS 8):

Jeg vil sige, at 9 timers brug med 20% batteri tilbage, og 1 dag 20 timers standbytid (hvilket betyder at du ikke sidder i brug, men ikke tilsluttet) kvalificerer dig som rigtig god. Til sammenligning var min erstattede iPhone heldig at holde 4 til 5 timers faktisk brug, og jeg skulle typisk oplade det to gange om dagen og tilslutte den i hver nat.

Hvis du bekymrer dig om batteriets levetid og en enhed, der varer hele dagen, er iPhone 6 Plus en stor aftale. Jeg har ikke gjort noget særligt for at få det til at vare så længe, ​​jeg deaktiverer ikke nogen indstillinger eller foretager tweaks til iOS 8 for at spare batterilevetiden, selvom jeg slår ned den yderst lyse og smukke skærm om natten, da det er en lidt som at stirre ind i solen, når de er i et svagt oplyst rum.

Selvfølgelig batterier alder og over tid reducerer deres kapacitet. Så mens det stadig er at se, hvor godt iPhone 6 Plus-batteriet varer over dets levetid, er den foreløbige oplevelse meget opmuntrende. Hvis du bekymrer dig primært om batteriets levetid, er dette nok den bedste iPhone der er.

Den umiskendelige kæmpe skærm

Dette er den mest oplagte ting, du straks bemærker, når du ser en iPhone 6 Plus, den kæmpe 5, 5 "billedskærm på fast ejendom. Ja det er smukt, det er det latterligt pixel tæt, og ja det er stort. Men stor kan betyde to forskellige ting; Du ser enten meget mere indhold på skærmen uden at rulle rundt, eller, og måske en meget større aftale for mange af os, kan ting på skærmen faktisk blive vist som noget større. Dette er et indstillingsvalg, som du kan skifte mellem til enhver tid ved at vælge enten en "Standard" eller "Zoomed" -visning, men den sidstnævnte er et indlysende valg, hvis dine øjne nemt træt eller din vision er mindre end 20/20. Zoomed mode betyder større tekst, lettere læsning, og for mig i det mindste betydeligt mindre øjenbelastning.

Hovedproblemet med zoomed mode og de større brugergrænsefladeelementer, der følger med det, er, at skærmbillederne ikke virkelig viser det godt. Måske er det derfor, at Apple ikke understreger denne funktion nok på deres iPhone 6 side (du kan finde en lille "Standard vs Zoom" ting nær bunden af ​​denne Display-side), men her er en grov ide om hvad dette betyder for Home Skærm- og appikoner:

Mail app, der viser en email i Standard vs Zoomed (disse er forhåndsvisninger slået fra panelet Indstillinger):

Meddelelser app i Standard vs Zoomed (billedet snappede også fra Indstillinger panel):

Zoometilstanden passer også meget godt sammen med indstillingsbaserede tekststørrelsesjusteringer og fed skrift, der begge har en bredere læsbarhed på iOS-oplevelsen nu end tidligere. Her er en ide om, hvordan appen Generelle indstillinger ser ud, hvis du bruger funktionen Større tekst - dette er med skyderen til tekststørrelse omkring halvvejs, hvilket betyder, at det kan gå meget større, hvis dit syn foretrækker det:

For nogen som mig selv, der har mindre end perfekt syn, er forskellen signifikant og meningsfuld. Jeg ved, det vil også være for mange andre brugere, så hvis du nogensinde har plettet smertefuldt for at læse itty bitty tekst på en tidligere generations mindre smartphone display, behøver du ikke længere at gøre det. Virkelig, for mig i det mindste betyder det ikke mere at skubbe på mikrofonte og ikke mere holde en skærm 6 "væk fra mit ansigt for at se detaljer om en app eller et billede.

Det er svært at understrege, at skærmbilleder ikke gør denne del af iPhone 6 Plus nogen retfærdighed. Hvis du overhovedet er nysgerrig over det selv, skal du tage hånden på en iPhone 6 Plus i en Apple Store eller en forhandler og lege med de to mest effektive displayfunktioner. Gå til Indstillinger> Skærm og lysstyrke> Vis> og vælg "Zoomet", og når du er i indstillingerne Display og lysstyrke, skal du prøve at øge tekststørrelsen og bruge fed skrift. Så poke rundt i iOS og apps, vil du finde alt er meget større.

Så efter at have brugt iPhone 6 Plus i en uge tror jeg, det er en rigtig god iPhone, og jeg er glad for det. Den bekymring, jeg har hørt fra de fleste, er, at iPhone 6 Plus er for stor, og sandheden er, at det kan være for nogle brugere. Hvis du leder efter en rent enhånds lille enhed, som du kan holde i en lille stram jeanslomme mest, vil iPhone 6 Plus nok ikke passe regningen. Det er stort, det kan nogle gange være akavet at bruge one-handed (selv med rimeligt store hænder), og det er en tydelig tilstedeværelse i de fleste slankere passive bukselommer. Men hvis du er som mig og normalt ikke har iPhone i lommen hele dagen, betyder disse afvejelser ikke så meget, især i forhold til den dramatisk forbedrede læsbarhed og en bedre batterilevetid. Uanset om det er rigtigt for dig, vil det afhænge af en række ting, men det er to store problemer for mig. Generelt tror jeg de fleste ville bedst tjent med at se de to enheder personligt og derefter træffe en beslutning.

Åh og forresten, uanset om du beslutter dig for at få en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, vil jeg anbefale 64GB modellen over 16GB modellen. Hvis du nogensinde har haft bekymring over lagerkapacitet til apps eller fotos, er det fantastisk at have den ekstra 48 GB lagerkapacitet.