Sådan opnås telefonhistorik (3 trin)

Nogle gange skal du bekræfte nøjagtigt, hvornår et bestemt telefonopkald blev foretaget, eller når en sms blev sendt. Din telefonselskab eller trådløse udbyder registrerer hvert indgående og udgående opkald eller tekst samt dato, klokkeslæt og varighed (eller det nummer, der ringer / sender en sms til dig). Du kan få kopier af din egen opkaldshistorik direkte fra din telefonudbyder.

Få din telefonopkaldshistorik

Trin 1

At få telefonoptegnelser til din fastnet eller trådløse telefon kræver normalt ingen anstrengelse. Din telefonselskab eller langdistanceudbyder inkluderer en detaljeret registrering af opkald på hver måneds regning.

Hvis du har en online-konto hos din telefontjenesteudbyder, er det let at slå op og udskrive din egen opkaldshistorik på deres websted, endda gå et par år tilbage.

Alternativt kan du også ringe til din telefonselskab og bede dem om at sende dig udskrevne kopier af din historik over opkaldsdetaljer i en given periode.

Trin 2

Hvis du har en forudbetalt mobiltelefon, kan det dog være en lidt tidskrævende og langvarig proces at få kopier af din telefonopkaldshistorik. Kontakt først din forudbetalte tjenesteudbyder og find ud af, hvad selskabets krav er. Nogle virksomheder vil give kunderne en gratis kopi af deres telefonoptegnelser en gang om året efter kundens skriftlige anmodning. andre frigiver kun telefonoptegnelser ved retskendelse eller stævning.

For eksempel frigiver TracFone, Amerikas største udbyder af forudbetalt trådløs telefontjeneste, opkaldshistoriske poster til kunder uden omkostninger. Du skal dog fremlægge flere dokumenter for at bevise, at du er den retmæssige ejer af telefonen og have den juridiske myndighed til at anmode om oplysninger om opkaldsdetaljer for det specifikke telefonnummer. Disse er beskrevet i næste trin.

Send om nødvendigt en skriftlig anmodning til din forudbetalte mobiltelefonudbyder. Dette kan være en form, det giver dig at udfylde eller et notariseret brev. Anmodningen skal indeholde dit navn, adresse, mobilnummer, telefonens ESN / IMEI (findes normalt på bagsiden af ​​telefonens batterirum) og en erklæring om, at du er den juridiske ejer af den pågældende telefon. Sørg for at angive den specifikke periode for den opkaldshistorik, du anmoder om.

Derudover kan du blive bedt om at give en klar, læselig fotokopi af bagsiden af ​​selve telefonen. Fax eller mail alle disse oplysninger til din trådløse udbyder. Det behandler din anmodning inden for 30 dage.