IOS 8 Udgivelsesdato Planlagt til efterår

Apples næste store mobile operativsystem release, iOS 8, er indstillet til at starte dette efterår. I lighed med den forventede tidslinje for frigivelse af desktop OS X Yosemite er der ikke annonceret nogen specifik udgivelsesdato endnu, men efteråret 2014 går fra den 22. september til den 21. december, hvilket giver en generel tidsramme for, hvornår man kan forvente offentliggørelsen af ​​iOS 8. Som sædvanlig med iOS udgivelser, vil det være en gratis download, når den bliver tilgængelig.

Selvom den uformelle bruger skal vente til faldet for at downloade iOS 8 på deres iPhones, iPads og iPods, kan udviklere, der er registreret i Apples iOS Developer Program, få øjeblikkelig adgang til iOS 8 IPSW-filer fra devcenters websted.

iOS 8 vil tilbyde mange nye funktioner og forbedringer af eksisterende funktioner i mobiloperativsystemet. Apples officielle pressemeddelelse beskriver iOS 8 som:

den største udgivelse siden lanceringen af ​​App Store, der giver brugerne utrolige nye funktioner og udviklere værktøjerne til at skabe fantastiske nye apps. iOS 8 leverer en enklere, hurtigere og mere intuitiv brugeroplevelse, herunder iCloud® Photo Library, så du lettere kan nyde dine fotos og videoer på tværs af dine enheder; Nye meddelelser funktioner til nemt at dele stemme, video eller fotos med bare en swipe; og en helt ny Health app, der giver dig et klart overblik over dine sundheds- og fitnessdata på ét sted. iOS 8 indeholder også predictive typing til Apples QuickType ™ tastatur; Familiedeling, den nemmeste måde at dele køb, fotos og kalendere i samme husstand på; og iCloud Drive ™, så du kan gemme filer og få adgang til dem fra hvor som helst.

Du kan få et første kig på udvalgte funktioner i iOS 8 her, der blev diskuteret på WWDC 2014.