Sådan får du Project 64 hurtigere

Project 64 er et populært program, der efterligner Nintendo 64-spil på computeren. Da computerprocessorer og grafikkort er blevet mere kraftfulde, er computeremulering flyttet fra den originale Nintendo til Super Nintendo og nu Nintendo 64. Project 64 giver brugeren mulighed for at spille Nintendo 64-spil på deres computer som computerfiler (kendt som ROM'er) ), som du kan downloade på Internettet. Husk, at det er ulovligt at downloade en Nintendo 64 ROM, hvis du ikke ejer den faktiske patron til den. At spille Nintendo 64-spil på din stationære eller bærbare computer kan dog tage en hel del af din maskines ressourcer, så der er ofte problemer med spil, der kører for langsomt.

Stop alle åbne programmer. Sørg for, at selve Project 64 er lukket, inden du fortsætter med dette trin. Hvis du har Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer åben, kan disse programmer bruge en hel del af din computers RAM og CPU, især hvis du har flere faner åbne. Afslut dem sammen med andre vinduer, du finder åbne på proceslinjen nederst på skærmen.

Gå til Jobliste. Tryk og hold Ctrl + Alt + Delete nøgler samtidig. Dette åbner Task Manager, et lille vindue, der viser, hvilke applikationer der i øjeblikket kører på din computer. Se i bunden af ​​task manager for CPU-brug. Det skal være under 10%. Hvis det ikke er tilfældet, skal du venstreklikke på fanen "Processer". Søg efter programmer, der ser ud til at bruge en del af CPU'en. Hvis du finder en baggrundsprogram, der bruger en overdreven mængde af din CPU, skal du blot venstreklikke på den og derefter venstreklikke på fanen "Afslut proces" i nederste højre hjørne.

Sørg for, at der installeres korrekte plugins til Project 64. Formålet med plugins er at gøre Project 64 så let som muligt at ændre. Enhver med viden om programmering kan oprette et plug-in til Project 64. Hvis et plug-in således ikke fungerer for et bestemt spil, kan du simpelthen downloade og prøve et andet. Dette forbedrer i høj grad antallet af spilbare spil på Project 64.

Når du er inde i Project 64-applikationen, skal du gå til fanen "Indstillinger" og venstreklikke på fanen "Indstillinger" i menuen. Sørg for, at video-, lyd- og input-plug-ins alle har ordet "Jabo" i sig. Jabo er skaberen af ​​nogle af de bedste plug-ins til rådighed, og burde være den første, du prøver med enhver nyligt downloadet ROM-spilfil. Hvis en af ​​dem ikke siger "Jabo", skal du foretage en Google-søgning efter "Project 64 Jabo-plugin", og det vil hurtigt guide dig, hvor du kan downloade dem.

Sæt Project 64 til minimum Grafikindstillinger. Venstreklik på fanen "Indstillinger", og venstreklik derefter på fanen "Konfigurer grafikplugin ...". Dette fører dig ind i det video-plugin, der i øjeblikket bruges af Project 64. Skift rullemenuen "Windowed Resolution" til "320 x 240" og rullemenuen "Full Screen Resolution" til "640 x 480 16-bit" .

Brug avancerede hastighedsindstillinger for at maksimere ydeevnen. Disse indstillinger er mærket "avanceret", fordi de kan få nogle spil til at fungere forkert, men for mange andre kan indstillingerne øge den hastighed, hvormed spil spiller. Gå til fanen Indstillinger, og vælg endnu en gang indstillingen "Indstillinger". Gå til fanen "Indstillinger" i Indstillinger, og sørg for, at "Skjul avancerede indstillinger" ikke er markeret.

Sørg desuden for, at fanen "Ved indlæsning af en ROM gå til fuld skærm" ikke er markeret. Venstreklik på knappen "OK". Gå igen til fanen "Valgmuligheder", og venstre klik på rullemenuen "Vis CPU-brug%". Dette giver dig mulighed for at se, hvor hårdt Project 64 skubber til din CPU. Hvis du finder ud af, at din processor bruges 100% konsekvent uden hurtig nok hastighed, betyder det, at din processor simpelthen ikke er kraftig nok til at køre Project 64. Endelig skal du gå til den nye fane "System", der er vist øverst i Project 64. Fjern markeringen i rullemenuen "Begræns FPS".

Tips

Hvis teknikkerne her ikke giver dig en løsning, se afsnittet Referencer for linket til Project 64-fora. Nogle gange kræver et specifikt Project 64 ROM et specielt Graphics-plug-in. Disse oplysninger kan også findes på Project 64 officielle fora. Generelt er en dual core-processor med et grafikkort nødvendigt for at køre Project 64 med fuld hastighed.

Advarsler

Det er ulovligt at downloade et Project 64 ROM, som du faktisk ikke ejer en fysisk kopi af til Nintendo 64. ROM'en er ment som en sikkerhedskopi, ikke som en erstatning for faktisk at købe spillet.