Pangu Jailbreak til iOS 9.3.3 Tilgængelig

Et jailbreak til iOS 9.3.3 og tidligere versioner tilbage til iOS 9.2 er nu tilgængelig til iPhone, iPad og iPod touch. Jailbreak kommer fra Kina gennem en gruppe kaldet Pangu, som tidligere har udgivet lignende jailbreaking utilities til Mac OS X og Windows.


Jailbreaking indebærer at ændre iOS system software, så uautoriseret software og modifikationer kan laves. Dette er iboende risikabelt for målenhedernes sikkerhed og stabilitet, og det anbefales derfor ikke for nogen ud over virkelig avancerede brugere, der forstår forgreninger involveret i at ændre systemsoftwaren ved hjælp af tredjepartsværktøjer, herunder muligheden for tab af data eller værre. Forståeligt er Apple stærkt imod jailbreaking og kan annullere en enhedsgaranti, hvis den er jailbroken. Der er mange specifikke grunde til ikke at jailbreak nogen iPhone, iPad eller iPod touch, og de bør ikke ignoreres. Jailbreaking er kun for avancerede brugere og sikkerhedsforskere, der kender de dermed forbundne risici, og hvordan man styrer en sådan testenhed, det er ikke for nybegyndere, uformelle brugere eller endda nysgerrige.

På trods af de potentielle problemer og problemer, er nogle erfarne brugere fortsat interesseret i jailbreaking-processen og -resultaterne. Dem, der er interesseret i dette, kan downloade det nyeste Pangu jailbreak værktøj fra den officielle hjemmeside her. I øjeblikket kører versionen for jailbreaking iOS 9.3.3 gennem iOS 9.2 i Mac OS X, Linux eller Windows og er tilgængelig på engelsk eller kinesisk.

Denne specifikke version af PanGu jailbreak-værktøjet virker til iOS 9.3.3, iOS 9.3.2, iOS 9.3.1, iOS 9.3, iOS 9.2.1 og iOS 9.2 på iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5S, iPod touch 6. generation, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2, iPad Pro, iPad Air og iPad Air 2. Enhver anden enhed eller iOS-version understøttes ikke.

Brugen af ​​det nuværende Pangu-værktøj er lidt mere kompliceret end nogle af de tidligere jailbreak installationsprocesser, dels fordi den er på kinesisk, men de, der er interesserede i at lære at bruge værktøjet til at jailbreak en iPhone eller iPad, kan se den integrerede video nedenfor fundet på YouTube fra "EveryAppleProThing"

Igen er der mange grunde til, at du ikke bør jailbreak iOS, ikke ignorere dem.