Få Default OS X Mavericks Wave Wallpaper

OS X Mavericks (10.9) vil være ude senere i år, men du behøver ikke vente så længe for at få den søde nye bølge tapet, som vil være standard desktop baggrunden på fremtidige Mac og OS X udgivelser.

  • Tag fuld opløsningsversion (spejl) eller hent den direkte fra Apple (5120 × 2880, 1.1 MB)

Du kan også få tapetet ved at klikke på billedet ovenfor. Dette er den fuldstændige retina-opløsning ukomprimeret version direkte fra Apple, en lavere res variation flyder rundt, men du kan finde nogle artefakter i den version, så det er bedst at få fat i full-res, hvis du vil have det se det bedst på alle skærme resolutioner. Sæt dette på din Mac eller iOS-enheder i forventning til den falde offentlige udgivelse af Mavericks ... det ser ret godt ud. Interessant at bemærke er 5120 × 2880 opløsningen, hvilket er 2x hvad standard tapeter er til OS X lige nu ... foreslår en nethinden Mac er i værkerne et sted ...

Hvis du var interesseret i en eller anden baggrund, er den bølge, der er afbilledet i skuddet, fra Mavericks, en populær storbølge surfplads nord for Half Moon Bay i Californien, hvilket også er, hvad OS X 10.9 Mavericks er opkaldt efter.

Vil du have flere bølge baggrunde? Du kan huske, at vi sendte et galleri med bølgebaggrunde i sidste måned ...;] Tjek dem også!