Sådan opdateres en Garmin GPS-enhed

En Garmin GPS-enhed kan tage dig næsten hvor som helst og give dig sving-for-sving-vejledning hele vejen. Men da gamle veje er lukket for byggeri, og nye veje er bygget, skal disse retningsvise retninger tilpasse sig det stadigt skiftende landskab. Derfor er det vigtigt at opdatere din Garmin GPS-enhed regelmæssigt. Med hyppige opdateringer behøver du aldrig navigere uden de nyeste kort, applikationer og funktioner.

Trin 1

Naviger til Garmin-webstedet, og download installationsfilen til dets WebUpdater-program. Et direkte link til downloadplaceringen kan findes i afsnittet Ressourcer nedenfor.

Trin 2

Åbn installationsfilen, og følg vejledningen på skærmen for at installere WebUpdater.

Trin 3

Sæt den ene ende af Garmin USB-kablet i GPS-enheden, og slut derefter den anden ende til computeren.

Trin 4

Start Garmin WebUpdater-softwaren. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte, at du vil opdatere enheden. Softwaren vil først kontrollere softwareopdateringer til WebUpdater og installere dem automatisk, hvis den finder nogen. Derefter søger den efter kort- og funktionsopdateringer, og endelig installerer den disse opdateringer på Garmin GPS-enheden.

Luk WebUpdater-programmet, når opdateringen er afsluttet, og frakobl Garmin GPS-enheden fra computeren. Garmin GPS-enheden er nu opdateret.