Sådan repareres uret på Windows XP

Microsoft Windows XP-operativsystemet leveres med et systemur til nem visning af tid og dato. Når musen svæver over tiden i nederste højre hjørne af skærmen, viser Windows XP tid og dato for brugeren i Windows-systembakken. Hvis dit Windows XP-ur viser den forkerte tid eller dato, er der flere enkle trin, du kan tage for at løse problemet.

Fix uret på Windows XP

Trin 1

Sørg for, at uret viser den korrekte tid. Kontroller den tid, der vises i systembakken, mod et hjemm ur eller ur.

Trin 2

Indstil det rigtige tidspunkt i Windows XP-uret. Dobbeltklik på klokkeslættet i nederste højre hjørne af skærmen for at åbne vinduet "Dato- og tidsegenskaber" og vælg fanen "Dato og tid". Juster time, minutter og sekunder ved at fremhæve de relevante tal og skrive over dem.

Trin 3

Juster datoen i Windows XP-uret. Brug rullelisterne ud for måneden og året til at foretage aktuelle valg. Klik på det nummer, der svarer til dagens dato for at markere den aktuelle dato i kalenderen. Klik på AM / PM-indstillingen, og brug navigeringsknapperne op og ned til at vælge et tidspunkt på dagen.

Trin 4

Klik på "Anvend" for at aktivere dine dato- og tidsjusteringer, og klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

Trin 5

Indstil din tidszone. Klik på fanen "Tidszone" under fanen "Egenskaber for dato og tid", og vælg din tidszone på rullelisten. Klik på "Anvend" og "OK" for at gemme ændringer.

Vælg automatiske tidsjusteringer. Marker afkrydsningsfeltet "Juster automatisk uret for ændringer i dagslysbesparelser" og klik på "OK". Klik på fanen "Internettetid" og markér afkrydsningsfeltet "Synkroniser automatisk med en internetidserver". Klik på knappen "Opdater", og klik derefter på "Anvend" og "OK" for at gemme ændringer.