Netværk vs. enkeltstående computere

Netværks- og enkeltstående computere fungerer stort set på samme måde. De fleste af forskellene kommer med opsætningen af ​​computeren samt styringen af ​​maskinen. Afhængigt af omstændighederne, afhænger af hvilken du skal gå med.

Opsætning

Operativsysteminstallationen er for det meste den samme med undtagelse af opsætning af netværksforbindelsen. På en enkeltstående computer opsætter operativsystemet computeren automatisk. På en netværkscomputer er computeren forbundet med et domæne, og administratoren skal angive domænenavnet og tilslutte sig computeren.

Sikkerhed

Sikkerhed på en netværkscomputer er forskellig fra en enkeltstående computer, fordi de med netværkscomputere har en domænesikkerhedspolitik. Dette er et sæt regler, der anvendes på alle computere. Stand-alone computer har deres egen sikkerhedsadministration og firewall til at hjælpe med at blokere ubudne gæster.

Fordele

Fordelene ved at have en enkeltstående computer er, at du ikke er bundet af en separat administrator. Dette betyder, at brugeren kan installere programmer og foretage alle deres ændringer. En fordel ved at have en netværkscomputer er, at brugerne ikke behøver at administrere emner såsom opdateringer, da disse er taget hånd om af administratoren.