Sådan geninstalleres Big Fish Games

Big Fish-spil består af et antal spil, der varierer efter genre. De inkluderer eventyrspil, gåder, strategi og ordspil. De er spil på tværs af platforme tilgængelige til både pc'er og Macs. Hvis dit spil er beskadiget eller beskadiget, kan du afinstallere det og geninstallere det. Denne proces nulstiller spillets indstillinger og filer og reparerer eventuelle fejl.

Windows-brugere

Dobbeltklik på ikonet "Game Manager" fra skrivebordet eller "Start Menu" for at starte Big Fish Game Manager. Game Manager er en applikation installeret sammen med dine Big Fish-spil. Den viser en liste over Big Fish-spil på din computer.

Rul gennem listen, og klik på det Big Fish-spil, du vil fjerne. Klik på ikonet "Papirkurv" for at fjerne spillet fra din computer. Gentag dette trin for at fjerne yderligere Big Fish-spil, hvis det ønskes.

Log ind på din Big Fish-spilkonto ved hjælp af din e-mail og adgangskode. Et link til Big Fish-kontoens login-side findes i Ressource. Når du er logget ind, skal du gå til din "Købshistorik" for at se en liste over de spil, du har købt.

Rul gennem listen, og klik på "Installer nu" ud for det spil, du vil geninstallere. Klik på "Kør" for at downloade og køre installationsguiden for at geninstallere spillet.

Mac OS X-brugere

Find spillet fra enten docken på skrivebordet eller mappen "Applications". Træk den til papirkurven for at afinstallere den. Tøm papirkurven.

Log ind på din Big Fish-spilkonto ved hjælp af din e-mail og adgangskode. Se Ressource for et link til loginsiden. Når du er logget ind, skal du gå til "Købshistorik". Du bør se en liste over de spil, du har købt.

Klik på "Installer nu" ud for det Big Fish-spil, du vil geninstallere for at downloade .dmg-filen på skrivebordet. Når downloadet er afsluttet, skal du dobbeltklikke på .dmg-filen for at åbne den. Du skal se dit spilikon.

Dobbeltklik på "Macintosh HD" -drevet på skrivebordet, og klik på "Programmer" i venstre panel. Træk spilikonet ind i mappen "Applikationer". Dobbeltklik på spilikonet, når du har placeret det i applikationsmappen. Indtast dine aktiveringsoplysninger: fornavn, efternavn, nøgle. Klik på "Lås op for fuld version" for at fuldføre geninstallationen.