Sådan får du en Hotmail-e-mail-adresse

Hotmail er en af ​​de originale gratis e-mail-tjenester på Internettet. Navnet blev taget fra HTML og stavet HoTMaiL, da virksomheden startede i 1996. Den gratis e-mail-tjeneste blev købt af Microsoft i 1997 og er nu kendt som Windows Live Hotmail. Oprettelse af en ny hotmail-konto er enkel.

Tilmeld dig en gratis Hotmail-konto

Gå til accountservices.passport.net/reg.srf?id=2&sl=1&lc=1033, MSN-tilmeldingssiden. En alternativ rute er at søge "Tilmeld dig MSN Live-konto" og vælge hotmail-indstillingen.

Vælg et land / en region. Vær så nøjagtig som muligt, så det er let at huske information, såsom postnummer, senere. Industri tech guru Dave Taylor rapporterer, "... næsten hver gang jeg får en forespørgsel fra en person, der har brug for at gendanne deres kontoadgang, har de glemt, hvilket postnummer de brugte, da de tilmeldte sig. Det bedste er selvfølgelig at bruge dit faktiske postnummer, men det kan være lidt af et trick, hvis du ikke er baseret i USA. " Hvis du skifter land, åbnes alternative muligheder for "provins" eller "postnummer".

Vælg en e-mail-adresse. Tryk på "tjek tilgængelighed" -prompten, og gør gentagne forsøg på at finde noget originalt. Det er bedst at starte applikationen med flere alternative e-mail-adresser i tankerne, hvis den mest ønskede nomicker allerede er taget af en af ​​de andre ca. 270 millioner hotmail-abonnenter.

Vælg en adgangskode igen, noget der let kan huskes. Svar på prompten, og vælg et påmindelsesspørgsmål. Dette er meget vigtigt. Påmindelsesspørgsmålet vil blive stillet i tilfælde af mistede eller glemte adgangskoder. Hvis svaret ikke stemmer overens med det svar, der blev indtastet under tilmeldingen, er adgang til kontoen blokeret. Tag ikke dette trin let, og sørg for, at svaret let kommer i tankerne. Glemte hovedstæder, orden eller stavning kan sabotere senere indsats. Hvis det er nødvendigt, skal du skrive det ned et sikkert sted.

Udfyld profiloplysninger, inklusive postnummer. En blok med forvrængede bogstaver ser ud til at sikre en bestemt person, ikke en automatiseret spammer, at åbne kontoen. Skriv bogstaverne, som de vises. Klik for at acceptere brugerbetingelser. Mission fuldført; den nye hotmail-konto er klar til brug.

Tips

Når du beslutter dig for en e-mail-adresse, skal du huske, at brugen af ​​efternavne mindsker anonymiteten. En e-mail-adresse er noget, du vil skrive gentagne gange, og kortere er bedre. Adgangskoder kan omfatte bogstaver, tal og tegnsætning. I hotmail er adgangskoder store og små bogstaver. Din konto kan konfigureres til at bede om en ny adgangskode hver 10. uge for ekstra sikkerhed.