Hvordan tilslutter jeg min DIRECTV-modtager til min AV-modtager?

DIRECTV er et af de mest populære valg inden for satellitunderholdning i hjemmet og tilbyder billed og lyd i høj kvalitet. For at få mest muligt ud af din DIRECTV-modtager skal du dog forbinde den til en ekstern lydmodtager eller forstærker for lyd i hjemmebiografkvalitet. Tilslutning af DIRECTV-modtageren til en lydmodtager hjælper med at forbedre nydelsen af ​​dit satellit-tv.

Trin 1

Sæt din DIRECTV-modtager og AV-modtager i en ledig stikkontakt.

Trin 2

Tilslut din DIRECTV-modtagers videoindgang til videooutputtet på dit fjernsyn. Afhængigt af dit tv- og modtagermodel vil dette enten være en gul RCA-port, HDMI-port eller komponentvideo (som har tre RCA-videokabler). Du kan muligvis også tilslutte din videoindgang til din lydmodtager. Se dine produktmanualer for at få flere oplysninger om videooutput.

Trin 3

Sæt de hvide og røde RCA-lydkabler i de farvekodede porte på bagsiden af ​​din DIRECTV-modtager mærket "Audio Output."

Trin 4

Sæt den anden ende af de hvide og røde RCA-lydkabler i lydindgangen på din AV-modtager. Indgangene vil også være farvekodede og mærket med et specifikt inputnummer.

Skift din AV-modtager til det lydindgangsnummer, du lige har tilsluttet din DIRECTV-modtager til ved hjælp af "Source" -knappen på din AV-receiver-fjernbetjening.