Sådan faxes et tosidet dokument

Sådan faxes et tosidet dokument. En af de bedste ting ved en faxmaskine er, at du også kan bruge den som kopimaskine. Hvis du har et tosidet dokument til fax, kan det gøres meget let. Læs videre for at lære, hvordan du sender en fax fra et tosidet dokument.

Kontroller, at din faxmaskine har mulighed for at faxe et tosidet dokument. Hvis du har en ældre model, skal du følge nedenstående trin.

Forbered et forsideark. Et forsideark er den første side, der går gennem faxen og fortæller, hvem faxen henvises til. Det har også dit navn og numre på det, så modtageren ved, hvem der har sendt dem faxen.

Tag det tosidede dokument og lav en kopi af den ene side. Anbring derefter dokumentet i faxmaskinen, og tryk på kopi. Når kopieringen er udført, har du to sider plus forsiden.

Placer alle tre sider i faxmaskinen (med forsiden op eller ned) afhængigt af faxmaskinen. Hvis du begår en fejl ved at placere dem på den forkerte side op, kan den, der modtager faxen, få blanke sider.

Tast faxnummeret, ligesom du ville ringe et telefonnummer. Hvis faxnummeret er et langdistance-nummer, skal du ringe "1" plus områdekoden og derefter nummeret. Når det er et lokalt nummer, skal du bare ringe til faxnummeret.

Send faxen. Når du har ringet op til nummeret, begynder det at sende din fax. Når den er færdig, skal der stå "Fax komplet" eller lignende.

Elementer, du har brug for

  • Brugervejledning

  • Faxmaskine

Tips

Læs vejledningen, der fulgte med din faxmaskine, for at se, om den giver mulighed for at udskrive og faxe et tosidet dokument. Sørg for at placere antallet af sider, der sendes eller faxes på forsiden.

Advarsler

Langdistanceafgifter kan tilføjes din telefonregning.