Sådan skjules en IP-adresse med Firefox

At skjule din IP-adresse med Firefox involverer brug af proxyer. Fuldmagter fungerer som mellemmænd, når du surfer på Internettet. De får dig til det websted, du prøver at besøge. Hvis webstedet blokerer din adgang på grund af din IP-adresse, træder proxyen ind. Proxyen viser ingen IP-adresse eller en generisk IP-adresse. Når webstedet ser dette, har du adgang til webstedet. Fuldmagter kan tilføjes i forbindelsesindstillingen til Firefox, eller du kan tilføje et plugin for at automatisere proxyprocessen.

Trin 1

Skift forbindelsesindstillingen i Firefox for at aktivere de indbyggede proxyindstillinger. Du skal bruge proxy-adresse og portnummer for at denne indstilling skal være effektiv. Afhængigt af opsætningen kan dette indtastes manuelt, eller du kan vælge indstillingen for automatisk detektion. Din it-afdeling skal være i stand til at give dig disse oplysninger. Denne type proxy-brug ses i forretningssituationer, hvor internetadgang er begrænset af it-personalet.

Trin 2

Få AutoProxy-plug-in'en til at skjule din IP-adresse, når du surfer på Internettet. Tilføj dine websteder eller domæner, som du planlægger at besøge, til indstillingerne for dette plugin. Plug-in'en tænder proxyen, når du besøger de websteder eller domæner, der tilføjes. Når du besøger websteder, der ikke er under indstillingerne, slukker det proxyen. Denne opsætning giver dig kontrol over, hvilke websteder du skal bruge en proxy på.

Tilføj Proxilla-plugin'et for at skjule din IP-adresse, mens du surfer på Internettet. Dette plug-in har proxy-adresser forudindlæst og klar til brug. Hvis du støder på afmatninger på grund af tung trafik, kan du besøge leverandørens websted og få adgang til yderligere proxy-adresser, der muligvis ikke bruges så meget.