Fix Error 3002 & Error 3200 Under iOS Update

En hel del brugere har kørt ind i "Error 3002" og "Error 3200" under iOS-opdateringsprocessen med iTunes. Det er ikke helt klart, hvad der forårsager dette, men vi har leveret en løsning, der skal fungere for både Mac og Windows-brugere for at løse fejlmeddelelsen, så du kan opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch som beregnet.

Fastgørelsesfejl 3002 & 3200

Du vil genoprette til iOS i stedet for at opdatere, hvilket betyder at enheden vil være tilbage til en frisk iOS-installation. Sørg for, at du har en sikkerhedskopi af iOS-enheden, før du fortsætter, så du kan derefter få alle dine apps og indstillinger tilbage.

Vigtigt: Sørg for, at du har fjernet blokke for gs.apple.com fra din værtsfil, før du fortsætter.

  1. Sørg for at du har den nyeste version af iTunes installeret
  2. Hent nye iOS IPSW specifikke til din enhed, gem det på et sted, der er let at finde
  3. Start iTunes og gør derefter følgende ...
    • Mac-brugere: Hold tasten OPTION nede og klik på "Gendan", find den førnævnte IPSW-fil
    • Windows-brugere: Hold SHIFT-tasten nede, og klik derefter på "Gendan", peg iTunes til den downloadede IPSW-fil

Hvis din hardware bliver helt bukkede, eller hvis du så støder på fejl 3194, kan du også prøve at sætte iPhone eller iPad i DFU-tilstand og genoprette under genoprettelse.

Husk også at kontrollere din hosts-fil, hvis du blokerede en Apple-server eller bruger Sauriks i stedet for tidligere til jailbreak-formål, vil det medføre problemer nu, når du opdaterer til den nyeste iOS.

Opdatering: En anden almindelig fejl er "Der er opstået en intern fejl" - dette er en indikation på, at Apples servere er oversvømmet, så du vil måske prøve igen senere.