Sådan brændes et Mac CDR-billede på en pc

Kopier en hjemmelavet CD-R-disk som en digital billedfil ved hjælp af et Macintosh-baseret CD-kopiprogram. Den digitale billedfil kan derefter brændes på en tom skrivbar CD-R-disk for at lave en perfekt kopi af originalen. Brug et gratis cd-brændingsprogram, der kører på en pc til at brænde den digitale billedfil, selvom den digitale billedfil blev lavet ved hjælp af en Macintosh.

Trin 1

Indsæt stikket på USB-flashdrevet i USB-porten på Mac'en. Vent til ikonet på USB-flashdrevet vises på skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet for USB-flashdrevet for at åbne vinduet. Træk den digitale billedfil, der blev oprettet på Mac'en, ind i USB-flashdrevets vindue. Vent som en statuslinje for en kopi vises, udfyldes fra venstre mod højre og forsvinder derefter. Træk ikonet for USB-flashdrevet til papirkurven. Fjern USB-flashdrevet fra USB-porten på Mac'en.

Trin 2

Indsæt stikket på USB-flashdrevet i en USB-port på pc'en. Vent til ikonet på USB-flashdrevet vises på skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet for USB-flashdrevet for at åbne vinduet. Træk den digitale billedfil, der blev oprettet på Mac'en ud af vinduet og over på skrivebordet. Vent, når en statuslinje for kopier vises, udfyldes fra højre mod venstre og forsvinder derefter. Højreklik på ikonet for USB-flashdrevet. Vælg "Skub ud" i pop op-vinduet. Fjern USB-flashdrevet fra USB-porten på pc'en.

Trin 3

Download et gratis cd-brændingsprogram til computerens skrivebord (se linkene i ressourcer). Dobbeltklik på filen, når den er downloadet for at starte installationen. Følg menukommandoer for at fuldføre installationen. Genstart pc'en, når installationen er udført.

Trin 4

Skub DVD-drevets diskskuffe ud. Anbring den tomme optagelige CD-R-disk på diskskuffen. Luk diskskuffen. Start cd-kopiprogrammet ved at vælge programmets ikon i lokalmenuen "Start", "Alle applikationer".

Trin 5

Vælg DVD-drevet fra rullemenuen "Enheder" på cd-kopiprograms hovedskærm. Vælg "ISO" i rullemenuen "Formattype" på cd-kopiprograms hovedskærm. Træk den digitale billedfil fra skrivebordet til ikonet for cd-kopiprogrammet - ikonet er i værktøjslinjen nederst til højre på skærmen.

Trin 6

Klik på knappen "Brænd" eller "Brænd nu" på cd-kopiprograms hovedskærm. Vent som en statuslinje nederst på skærmen vises, udfyldes fra venstre mod højre og forsvinder derefter. Afslut CD-kopiprogrammet, når statuslinjen er fuldstændigt udfyldt.

Højreklik på ikonet for CD-R-disken på skrivebordet. Vælg "Skub ud" i pop op-menuen. Skub DVD-drevets diskskuffe ud. Fjern CD-R-disken, og luk diskskuffen.