Sådan tilføjes en radiostation til Windows Media Player

Windows Media Player, en gratis medieafspiller, der giver dig mulighed for at afspille musik, videoer og DVD'er, giver dig også mulighed for at lytte til digitale radiostationer. Afhængigt af dine musikalske interesser kan du vælge mellem en lang række radiostationer, herunder country, R&B og rock. Ved hjælp af en enkel opsætning kan du føje dine yndlingsstationer til din medieafspiller og nyde dine yndlingssange på din computer.

Trin 01

Klik på Windows "Start" -menuen og klik på "Windows Media Player" for at starte din medieafspiller.

Trin 11

Klik på fanen "Guide" øverst for at få adgang til Windowsmedia.com Media Guide. Klik på linket "Radio Tuner" for at starte Radio Tuner.

Trin 21

Klik på det radiostationsnavn, du vil føje til Windows Media Player, og klik på "Føj til mine stationer." Klik på knappen "Guide" for at vende tilbage til listen over radiostationer.

Trin 31

Klik på knappen "Bibliotek", mens din radiostation afspilles, hvis du vil føje din radiostation til en afspilningsliste. Klik på "Afspilningslisten" og klik på "Gem afspilningsliste som." Dette åbner dialogboksen "Gem som".

Skriv et navn til radiostationen i dialogboksen "Filnavn" og klik på "Gem". Afspilningslisten til din radiostation gemmes i mappen "Mine afspilningslister"