Budgeting Software til Mac

Her er en omfattende liste over budgetprogrammer til Mac, jeg oprindeligt oprettet denne liste til et familiemedlem, der er en nylig switcher og ledte efter nogle personlige budgetprogrammer til deres nye Mac, og jeg regnede med, at det var nyttigt nok til at dele med alle andre.

Quicken - $ 69.99 - næsten alle har hørt om Quicken, det er dybest set industristandarden for forbrugerbudgettering. Det virker meget godt, så længe du er villig til at holde dataene nylige, og det vil forbinde nogle online bankkonti (eller du kan importere data). Det er kompatible på tværs af platforme, hvilket også er en bonus, hvis du er en nylig switcher.

iBank - $ 59, 99 - iBank er meget en Mac-app, den er meget attraktiv, nem at bruge, har en intuitiv grænseflade, og det ser bare godt ud. Du kan nemt importere bank- og finansdata for at hjælpe med at oprette et budget og spore dine finanser og har en smuk cool funktion, der giver dig mulighed for at besøge online-bankkonti via appen for at importere data, som ellers ikke ville være tilgængelige. Som en ekstra bonus synkroniseres den med din iPhone, så du kan se alle dine budgetter og finanser på vejen. Fra apper alene, tager denne app kagen (skærmbilledet ovenfor er iBank), og det er også ret funktionelt. Den største ulempe, jeg ser er, at den ikke er virkelig kompatibel med platformen, da den kun er Mac.

MoneyWell - $ 49.99 - MoneyWell er meget ligesom iBank, det er funktionelt og ser meget attraktivt ud, det er bare lidt mindre kendt. Funktionen 'konvolut budgettering' ser ret flot ud og vil helt sikkert være nyttig. Prissat lidt billigere end iBank, det er helt sikkert et godt alternativ, men igen er det kun Mac.

Budget - $ 39, 95 - Jeg har smarte venner, der sværger ved Budget, så det er tilsyneladende en god app. Det er helt sikkert rigtigt rige og fulde af stjernernes anmeldelser, konkurrencedygtige priser og har eksisteret i et stykke tid, men i fare for at lyde lavt, tror jeg bare ikke det ser godt ud, især i forhold til nogle af alternativene. Hvis du kan sætte udseendet til side, så kan Budget være en god software løsning til styring af din økonomi.

Ekorn - € 14, 99 - Gratis beta test - Squirrel vandt en Apple Design Award i 2008 for det bedste Mac OS X Leopard Student Product, som ikke er en lille feat. Hvis det har Apples godkendelsesstempel, er det nok en rigtig god app, selv om jeg endnu ikke har testet det selv. Det er i øjeblikket under udvikling, men ser temmelig stabilt ud og har mange personlige budgetteringsfunktioner, du kan også prøve det, før du køber det med en gratis download, så afgjort tjek denne ud. Der er også en iPhone-version tilgængelig gratis! Og ja det er € 14, 99 - Euro er ikke Dollars, hvilket er omkring $ 22 på nuværende valutakurser.

ChaChing - Gratis beta - Da det er i Beta, er det svært at vide meget om denne app, men det ser ud som om det udvikler sig til en lovende konkurrent. Den har en iPhone-version, som den også synkroniseres med, så du kan budgetge på farten. Det er blevet anbefalet meget højt af venner, der bruger det, og du kan heller ikke slå den gratis beta, men det er stadig beta-software, så YMMV.

Bedste Budgeting Software til Mac er ...

Mint-Free - Indtast alle dine konti i Mint, og det vil trække så mange økonomiske data som muligt, tilbage flere år end du husker, skabe en temmelig omfattende liste over personlige finansieringstendenser og budgetteringsoplysninger. Helt webbaseret betyder, at den er fuldt kompatibel med tværs platforme og er let tilgængelige fra stort set hvor som helst med internetadgang, der er også en temmelig stor iPhone-app, og det er helt gratis? Sæt alt dette sammen, og dette tager kagen til den bedste Mac budget-software .